Jump to content
respawn

Помощ за услуга от някой колега в София

Recommended Posts

Здравейте приятели! Имам малко зов за помощ ,казаха ми ,че има човек в София ,който прави метални гарнитури по поръчка, казва се Стефчо ,но негови кординати нямам обесниха ми горе-доло къде се намира, ще се опитам и на вас да обесня до колкото съм разбрал ,за да стане ясно горе-доло за какво става въпрос. Значи караме по Константин Величков после по Симеон и минаваме Опълченска след това втората пряка в ляво имало е табелка гарнитури (виждала се от ъгала). Незнам дали ще се ориентирате по обесненията ми,но това е което знам. Бихте ли помогнали с някакъв контакт на човека ,за да се свържа с него и да разбера най-сетне дали ще може да се направи гарнитура за д16а8. Поздрави :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти колега, да правилно си разбрал за адреса, там се намира, аз лично съм ползвал неговите услуги/направи ми гарнитура за изпуск. колектор/ качествено и бързо ги прави на прилични пари, но човека едвали ще знае точно кво означава и как изглежда "д16а8", той прави най различни г-ри, на мен лично ми я направи по колектора/трябваше да му го занеса/, другия вариант е по стара гарнитура да му се даде и няма праблем ще ти я направи едно към едно.За съжаление нямам негов телефон, но ако мога с нещо да ти помогна няма проблеми :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Значи караме по Константин Величков после по Симеон и минаваме Опълченска след това втората пряка в ляво имало е табелка гарнитури ...

По това обяснение, улицата е Странджа. Еднопосочна е - от Симеон към Св Св Кирил и Методий, и е синя зона. Там ходя на зъболекар. В момента нямам тел. на зъболекаря ми, но довечера ако го намеря мога да го помоля да вземе координати на човека с гарнитурите.п.п.Между другото, миналото лято, като бях там, отпред винаги паркираше една т.зелена англичанка, Сивик, май беше КН.... Редактирано от Krasi-mir

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

0898673618-това е телефона на човека!П.С.Много е точен

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви колеги за бързото включване. Да знам ,че ги прави по старите гарнтури, но моя случей е малко по-особен ,че метална гарнитура за моя мотор по-принцип няма (има на кометик и другите тунинг фирми ,който не ми вършат работа ,защото са много тънки) а тоя пич ми казаха правел всякакви. На някой да му е правил метална гарнитура и да сподели впечетление? Поздрави :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...