-freeman- 4 #1 Публикувано 7 Януари, 2012 Здравейте колеги ! Ще слагам валове на B16A1 мотор и въпросът ми е каква електроника ще ми препоръчате като модел и цена , валовете ще са Cat Cams . Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiko 24 #2 Отговорено 7 Януари, 2012 И за какво ти е друга електроника? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-freeman- 4 #3 Отговорено 7 Януари, 2012 Ми казаха ми , че с заводска електроника няма да работи колата добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #4 Отговорено 7 Януари, 2012 просто твоята електроника трябва да се настрой за да работи с тези валове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-freeman- 4 #5 Отговорено 7 Януари, 2012 добре а ако се сложи друга електроника с какво ще е по-различно от това с стоковата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #6 Отговорено 7 Януари, 2012 (Редактирано) Реално стоковото ЕКУ като се чипне ще имаш възможност да пипаш почти всичко(т.е не ти,а някой който разбира). При афтърмаркет ЕКУ-тата ще имаш още повече опции за настройка и по-лесно ще може да го вържеш към лаптоп за настройване(без емулатори,кабели и т.н.) Но за пример AEM EMS ECU е от порядъка на 900-1200$... Редактирано 7 Януари, 2012 от murdera Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове