Guest slus4o #1 Публикувано 3 Септември, 2006 Дано да ви хареса, колата я правих в H-Modder и я доопипах с "MS Paint" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #2 Отговорено 6 Септември, 2006 Вижте какво открих :Honda Cursor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest da6kata #3 Отговорено 6 Септември, 2006 е няма 2 мнения по въпроса и wallpepar-а и курсора са луТница айде поздравления за добре свършената работа мерси още 1 път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #4 Отговорено 6 Септември, 2006 ...ей го и мойто творение...набързо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #5 Отговорено 6 Септември, 2006 Намерих интерес торент:""КАКЪВ АВТОМОБИЛ?" е пълното течение на вестник "Авто Пазар" от 1997 до 2004 година.Изключително полезно , ако сте решили да си купувате автомобил на старо ,но искате да попрочетете някоя и друга статия за него .Има статии за почти всички автомобили,предлагани на пазара "втора ръка" ( " Автомобилът на старо - плюсове и минуси ").До преди известно време статиите на този диск бяха публикувани в интернет страницатанавестника www.mobile.bg , но тази аванта вече я няма и сега за да прочетеш нещо"Повече информацияDownload Torrent Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kicko #6 Отговорено 6 Септември, 2006 А искате ли Honda Screensaver ?http://world.honda.com/screensaver/Не врътка снимки на хонди по екрана, ами показва новини от сайта на Хонда. Недостатък е че не са се сетили да свалят следващата новина и снимките към нея във фонов режим, докато показват предната, ами вместо това дават едно гадно дразнещо "loading...." - показват новина, loading, показват следващата, пак loading... и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #7 Отговорено 26 Февруари, 2007 Съживявам Темата, защото реших да споделя с вас част от моята колекцийка - материали за GSM-а която е доста голяма, ето 15+1 Теми оптимизирани за GSM Sony Ericsson K750, темите са в разделителност 176x220 ако някой друг реши да ги пробва. Темата в темите е Honda Civic +1 написах защото качвам и една за Nissan Skyline GTR - адски добра тема, в момента я модвам и скоро ще я преправя за Honda Civic, правя опити да разкарам името на оператора което мене лично мноо ме дразни , дано да стане Л И Н К към папката ми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #8 Отговорено 26 Февруари, 2007 А това е Л И Н К към един уникален Free сайт за всичко свързано с мобилния телефон, линка е специално към K750 и се тегли дори и без регистрация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #9 Отговорено 26 Февруари, 2007 А на H-modder-а как мога да си сеивам изображението което съм сътворил някой ще ми обясни ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ironstone 0 #10 Отговорено 27 Февруари, 2007 В тази връзка ето и един линк със стари брошури на хонда ТУК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest element #11 Отговорено 28 Февруари, 2007 (Редактирано) ...и аз си поиграх... Редактирано 28 Февруари, 2007 от element Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 205 #12 Отговорено 28 Февруари, 2007 Намерих интерес торент: ""КАКЪВ АВТОМОБИЛ?" е пълното течение на вестник "Авто Пазар" от 1997 до 2004 година.Изключително полезно , ако сте решили да си купувате автомобил на старо , но искате да попрочетете някоя и друга статия за него .Има статии за почти всички автомобили, предлагани на пазара "втора ръка" ( " Автомобилът на старо - плюсове и минуси "). До преди известно време статиите на този диск бяха публикувани в интернет страницата навестника www.mobile.bg , но тази аванта вече я няма и сега за да прочетеш нещо" Повече информация Download Torrent Някой да има този торент под ръка? датата вече не бачка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest element #13 Отговорено 28 Февруари, 2007 Вижте какво открих : Honda Cursor Пичове,какво се прави с този курсор,за какво служи и закакво се използва?Свалих го,но нататък...? Простете невежеството ми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o© #14 Отговорено 28 Февруари, 2007 Пичове,какво се прави с този курсор,за какво служи и закакво се използва? Свалих го,но нататък...? Простете невежеството ми. Трябва да го инсталираш на ръка: 1) Влизаш в Control Panel 2) Влизаш в Mouse 3) От там в Pointers 4) Add-ваш новичките си показалци ПС Аз съм с Win98se, но по спомен по горното важи и за другите Windows-и Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #15 Отговорено 12 Март, 2007 Колеги, сега ще зарадвам перфекционистите с телефони K750i или от подобния сегмент (176x220)Значи създадох тема в която изчезва логотот'ва ш'бано лого на М-тел (това е моят глас) И двете теми са добре стилизирани без излишни глупости издаржани основно в черния мек тон Download..................Тема 1 or 2................. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #16 Отговорено 17 Март, 2007 Ето нови картинки към темите, тези работят на бялата тема необработенатова е чисто бяло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #17 Отговорено 3 Април, 2007 1280x10241024x768 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #18 Отговорено 30 Ноември, 2008 (Редактирано) Съжалявам че оспамвам темата на колегата но намерих известно количество wallpapers на Хонда и реших да ги споделя с васhttp://www.2shared.com/file/4371563/9a37e6...Wallpapers.html Редактирано 30 Ноември, 2008 от chris_barnes Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове