dimo.yzf 0 #1 Публикувано 5 Януари, 2012 Здравейте колеги,имам едно техническо питане към вас!Карам Хонда сивик 1.5, 1994год., хеч и ми предстои да и сменям таблото защото старото ми е с прецакани уреди за температура и бензин.Питането ми е следното :Как се синхронизира показанието на стрелката на бензина с нивото на бензина в резервоара след като се включат буксите на таблото ??? Или стрелката сама се наглася според това колко бензин имам в колата.....Моля всеки, който е сменял таблото си с друго и знае как става тази работа да ми каже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #2 Отговорено 5 Януари, 2012 не съм сменял табло но шанса за синхорнизация е абсурден все пак идват стойностите от поплавака отзад все едно като изкараш батерията да трябва да синхронизираш отново работата е закачаш буксите и огън Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xags 4 #3 Отговорено 5 Януари, 2012 само закачаш буксите и готово Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
demon89 8 #4 Отговорено 5 Януари, 2012 Деиствай спокойно,няколко пъти съм си свалял таблото и след това всичко се нагажда само там където трябва да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Myankov 64 #5 Отговорено 5 Януари, 2012 Разменял съм табла и няма проблеми. Буксите ръгаш и бягаш.НО !при мен имаше и разлика.Колите са Сивик 5та хеч, едната Д15б2, другата Д16з6. Като сменях таблата се оказа, че на едната има отделна пукса за броячите за пробега и съответно като размених само това не работеше.Така, че обърни внимание на това. Колко кабели и букси имаш и от донъра дали е същото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimo.yzf 0 #6 Отговорено 6 Януари, 2012 Моята HONDA само 2 букси на таблото.Няма такава която се включва към броячите на километри към скоростомера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове