chris_barnes 1296 #1 Публикувано 1 Януари, 2012 На този ден имен ден празнуват: Васил, Василкa, Вeсeлин, Вeсeлинa, Вeсeлa. Да сте живи и здрави да си носите имената Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
binzina_skapp 32 #2 Отговорено 1 Януари, 2012 Аз съм Веселин,благодаря и ще почерпя.Честито на всички именници!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #3 Отговорено 1 Януари, 2012 Айде честито и всички именници. Да сте живи и здрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasilen_Civic_DOHC 55 #4 Отговорено 1 Януари, 2012 Честито и да са живи и здрави всички адаши! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #5 Отговорено 1 Януари, 2012 Аре бе Конова , сипи един бърбън че цел ден нищо не съм лизвАл .. ай живи и здрави !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #6 Отговорено 1 Януари, 2012 Наздраве на всички адаши! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове