livanov 0 #1 Публикувано 30 Декември, 2011 (Редактирано) Здравейте,днес си ударих Хондата (Лого, 2001 г.) и имам нужда от съвет за сервиз.Удара е отпред в ляво. Щети са счупена броня, ляв фар, решетка, казанче за чистачки и огънат калник.Ще съм много благодарен ако споделите добър сервиз където да ремонтират тази беля. Имам застраховка каско.Весели празници! Редактирано 30 Декември, 2011 от livanov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 31 Декември, 2011 Щом имаш каско първо отиди до застрахователя да опишеш щетите и в зависимост какви условия ти е каското ще можеш сам да си ремонтираш колата , платиш и после да им предоставиш фактурите и те да ти платят или да те принудят да ремонтираш колата в техен сервиз . Добре е да знаеш ,че ако си ремонтираш колата трябва сервиза да ти представи фактура и ако си ремонтираш колата в техен сервиз да видиш първо как е отремонтирана и ако не ти харесва да я пребоядисват наново ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове