kitu 30 #1 Публикувано 29 Декември, 2011 (Редактирано) Привет колеги,днес ходих на реглаж на предница, понеже ми теглеше на една страна при прав волан. Оказа се, че сходимостта е ОК, обаче едното предно колело е с 2 градуса положителен "camber", а другото съвсем с норма (около -0.5). Майсторчето ми обясни, че на този модел (сивик 5-та), този ъгъл не може да се регулира и съответно ще продължи да си ми е малко криво. Въпроса е, има ли начин да се пипне този "camber" и да си дойде леко в минус? Редактирано 31 Декември, 2011 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiko 24 #2 Отговорено 30 Декември, 2011 При сток окачване -НЕ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #3 Отговорено 31 Декември, 2011 Провери си тампоните на окачването ако някой е смлян ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #4 Отговорено 31 Декември, 2011 За съжаление, не е от тампон, окачването е проверено обстойно и всичко проблемно беше подменено 2 часа преди да отида на реглаж. Явно има нещо криво в колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 31 Декември, 2011 Някои грамотен ,с лебетката и ше я дръпне малко и ще се оправи .Абе два поздрава да прата по скайперо и се зачетох а наздраве и весело прекарване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове