PARADOX_sf 126 #1 Публикувано 29 Декември, 2011 Здравейте! Имам следния проблем. Компа е с вин 7 х64 и не мога да инсталирам епц-то. Опитвах с какви ли не компатибъл режими без резултат. Проблема, е че твърди че не ползвам вин х86 или х64 бита, което не е така, но... Някой успял ли е да се оправи с това? Ето как изглежда съобщението: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #2 Отговорено 30 Декември, 2011 А дали тази програма ще тръгне като цяло на Уиндоус 7? Защото някой от по-старите програми не са съвместими заради файловата система. Не знам тази нова ли е, стара ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #3 Отговорено 30 Декември, 2011 mEtaka, 18-ката е последната версия на Хонда EPC...paradox - нямам бистър спомен, но май и аз съм го имал този проблем и то на XP и май самия релийз който бях свалил си беше проблемен. П.С> Пробвай да качиш по-старата версия.. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #4 Отговорено 30 Декември, 2011 Няма проблем версия 18.00 на Windows 7, Vista, Server 2008. Потвърждавам работи. Проблема е в твоя телевизор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veid 164 #5 Отговорено 1 Март, 2012 И аз имам същия проблем. Може би версията, която сме изтеглили има проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #6 Отговорено 3 Ноември, 2012 От къде сваляте последната версия 18 , може ли линкче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове