dio_sr 0 #1 Публикувано 28 Декември, 2011 Здравейте скоро придобих един прекрасен автомобил , оказа се че има дистанционно (прилича ми на оригинално) на ключовете за отключване и заключване но нямаше батерия. Смених я но нещо явно не се получава....... ......май трябва по някакъв начин да я обуча но незнам как....ако някой знае ще мие много полезно ако някой знае или ми даде линк към подобна тема......Благодаря!!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
seldon 1 #2 Отговорено 29 Декември, 2011 (Редактирано) И аз скоро се сдобих с такъв автомобил и дистанционното ,което е за централното неработеше. Ходих при един майстор, каза че това дистанционно въобще не е към това централно- демек е от друга кола . Сложих си една аларма, която да управлява централното и съм готов - даже и вдига стъклата с допълнителен модул. Редактирано 29 Декември, 2011 от seldon Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dio_sr 0 #3 Отговорено 30 Декември, 2011 Благодаря за отговора!!!! Само че моето дистанционно работеше......просто хващаше от много близо и индикаторната лампичка светеше много слабо. Сега свети доста по силно но уви неможе да отключва и заключва...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #4 Отговорено 30 Декември, 2011 Здравейте скоро придобих един прекрасен автомобил , оказа се че има дистанционно (прилича ми на оригинално) на ключовете за отключване и заключване но нямаше батерия. Смених я но нещо явно не се получава....... ......май трябва по някакъв начин да я обуча но незнам как....ако някой знае ще мие много полезно ако някой знае или ми даде линк към подобна тема......Благодаря!! колега погледни този клип надявам се да ти помогне 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dio_sr 0 #5 Отговорено 30 Декември, 2011 Голямо БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дистанционното проработи......не от първия път но стана .......и отново БЛАГОДАРЯ!!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове