clinku 48 #1 Публикувано 28 Декември, 2011 Здравейте, реших че няма да е излишно да пусна тази тема тъй като доста хора се оплакват че им прекъсват Хондите. Та преди година си купих Сивика - 6та ген д15з6 и имаше някакво прекъсване само в ниските - под 2000 оборота. Когато галя газта го няма, а натисна ли педала до доло и започва да присецва, но мине ли 2000 оборота изчезва. Пробвах какво ли не... хората са писали че това е проблем от свещи, кабели, капачка, палец.... смених с работещи и неще да се оправи и неще. Та малко ми играеха оборотите и реших да си почистя EACV-то. Свалих го - беше чернилка, удавих го в една ваничка с обезмаслител и взе че стана като хромирано Слагам го и О, чудо...... колата не прекъсва вече. Изобщо не предполагах че ще се оправи след почисването, че то еацв-то кво общо може да има ?Не давам гаранция че на други колеги ще се оправи след това но вече 200 километра откакто го почистих и не е прекъснало нито веднъж. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
biker_gad 1 #2 Отговорено 3 Януари, 2012 Какво е това EACV и каде се намира ?? Ако може някой да ми обясни ..Нов съм. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кирето 15 #3 Отговорено 4 Януари, 2012 разгледай полезни технически теми колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clinku 48 #4 Отговорено 4 Януари, 2012 (Редактирано) От задната страна на всмукателния колектор Редактирано 4 Януари, 2012 от Clinku Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 926 #5 Отговорено 5 Януари, 2012 Първият път го чистихме само с WD40, сега в обезмаслител и ултразвукова вана.Оправи ми се свободния ход и не гасне по светофарите.Задължително почистване при диагностициране на проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове