Jump to content
clinku

Оправено прекъсване

Recommended Posts

Здравейте, реших че няма да е излишно да пусна тази тема тъй като доста хора се оплакват че им прекъсват Хондите. Та преди година си купих Сивика - 6та ген д15з6 и имаше някакво прекъсване само в ниските - под 2000 оборота. Когато галя газта го няма, а натисна ли педала до доло и започва да присецва, но мине ли 2000 оборота изчезва. Пробвах какво ли не... хората са писали че това е проблем от свещи, кабели, капачка, палец.... смених с работещи и неще да се оправи и неще. Та малко ми играеха оборотите и реших да си почистя EACV-то. Свалих го - беше чернилка, удавих го в една ваничка с обезмаслител и взе че стана като хромирано :) Слагам го и О, чудо...... колата не прекъсва вече. Изобщо не предполагах че ще се оправи след почисването, че то еацв-то кво общо може да има ?Не давам гаранция че на други колеги ще се оправи след това но вече 200 километра откакто го почистих и не е прекъснало нито веднъж.

• Нагоре 3

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво е това EACV и каде се намира ?? Ако може някой да ми обясни ..Нов съм. Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

разгледай полезни технически теми колега:unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От задната страна на всмукателния колектор

Публикувано изображение

Редактирано от Clinku

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Първият път го чистихме само с WD40, сега в обезмаслител и ултразвукова вана.Оправи ми се свободния ход и не гасне по светофарите.Задължително почистване при диагностициране на проблем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...