Кирето 15 #1 Публикувано 28 Декември, 2011 Таакааа ония ден ходя да си копувам въздушен филтър за колицата да мсеням и най-ми беше близо склада на евро07Отивам там аз и им викам :Искам да си купя въздушен филтър и си нося даже и стария и им го показвамВруща се пича с некаф и ми вика 10лв. струва аз го отварям а той скъсан.носи ми втори.... и той покъсанНакрая ми донесе от друг пройзводител,Шампион,аз не разбирам много поиска ми за него 16 кинта.И си излезнах доста недоволен.Въпроса е следния има ли магазин за японски авточасти където не се мъчат да тепрекарат още от входната врата с що годе читави части за хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
genata 1 #2 Отговорено 31 Декември, 2011 Таакааа ония ден ходя да си копувам въздушен филтър за колицата да мсеням и най-ми беше близо склада на евро07Отивам там аз и им викам :Искам да си купя въздушен филтър и си нося даже и стария и им го показвамВруща се пича с некаф и ми вика 10лв. струва аз го отварям а той скъсан.носи ми втори.... и той покъсанНакрая ми донесе от друг пройзводител,Шампион,аз не разбирам много поиска ми за него 16 кинта.И си излезнах доста недоволен.Въпроса е следния има ли магазин за японски авточасти където не се мъчат да тепрекарат още от входната врата с що годе читави части за хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #3 Отговорено 31 Декември, 2011 http://www.ms-autobg.com/Не ти трябва да ходиш там. Даваш му вин-а и ти праща каквото ти трябва. Качеството е супер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове