mariobs 0 #1 Публикувано 28 Декември, 2011 искам да ви попитам за слабите места на тези хонди : 1998 д15з6 двигател предстои ми да купувам такъв автомобил и не знам какво да гледам и какво да им провериявам ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #2 Отговорено 28 Декември, 2011 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=10728 това е темата която ти трябва но изпълниш ли всичко кола няма си купиш ! Аз карам същия модел двигател и съм много доволен . За 1 година ползване абсолютно нищо не съм пипал по колата ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #3 Отговорено 29 Декември, 2011 Първо гледай за ръжда,от Австрия ли е (особено северна )много внимавай или я подмини.А това правило( " Отвийте капачката на маслото при работещ двигател, от там не трябва да духа!!!!!!!!),от "какво да гледаме при покупка на автомобил на старо"не е вярно,и на ч.нов авт.духа.Ако е ръждив ауспуха от вътре можеш да си спокоен за мотора,ако не -изфорсирай и погледни дали има син дим отзад,не е добре ако го видиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове