Q_ball 0 #1 Публикувано 27 Декември, 2011 Искам да попитам за моята Д15Б2 какви делка стават? Гледам в нета на едно място пише TD40-U, другаде TD41-U, а не ми се иска да взема нещо което да не ми върши работа за толкова пари. По принцип моето имаше стикер с модела на него но падна и сега не мога да си спомня кой от двата модела дето съм написал беше моя. Делко от Д15Б7 примерно би ли ми свършило работа? Мерси предварително и честита коледа на всички !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i4o 0 #2 Отговорено 27 Декември, 2011 от В7 няма да ти вьрши работа освен ако не минаваш на пълна инжекция. на твоето какво му е неможе ли да се отремонтира? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Q_ball 0 #3 Отговорено 27 Декември, 2011 Да го отремонтирам, ама като няма никакви части за него. Аз съм от Шумен. Тука където ида да питам ми казват, че нищо нямат по случая ни делко ни части. По принцип мисля че е бобината, ама вътре нали има и датчици ако са те вече ще трябва да купувам ново направо, че се чудя сега, не че съм намерил бобина де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Q_ball 0 #4 Отговорено 28 Декември, 2011 Ремонта е готов! Смених комутатора и колата направо бръмка. Пали още не съм врътнал ключа дет се вика . Тука един колега беше писал нещо че не му пали хондето, щях да му препоръчам да си види комутатора и бобината ама не намирам темата. Проблема му звучеше като моя както и да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове