MAD DOG 445 #1 Публикувано 26 Декември, 2011 Хидравлична рейка,работи си нормално.Нивото на течността си е о.к.А на моменти я изхвърля през казанчето.Някой да се е сблъсквал с подобен проблем?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 26 Декември, 2011 Кви моменти, като нивото е о.к.? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #3 Отговорено 26 Декември, 2011 През казанчето или през маркучите на казанчето си тече.Там налягане няма как я изхвърля ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #4 Отговорено 26 Декември, 2011 Хвърля я през капачката на казанчето!Не го прави всеки път.Просто не мога да хвана никаква закономерност,затова недоумявам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i4o 0 #5 Отговорено 27 Декември, 2011 най-вероятно си с грешното масло.имах същия проблем когато имах теч от рейката и наливах друго масло пак хидравлично и на пълен десен ми изхвърляше масло през капачката на казанчето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ГОШКАТА 21 #6 Отговорено 27 Декември, 2011 Здравей,колега.Смуче въздух онякаде/произволно го прави,изхвърля маслото и го прави на пяна/имал съм доста такива случай.Отдавна се занимавам с хидравлики,последно на един акорд и мерцедес актрус се оказа пак същото при такива симптоми.Притегни си всички връзки-хай вече тия на трасето м/указанчето и помпата там от дето смуче помпата/не е задължително да има теч ,може би леееко омасляване/.Там кадето трабичката влиза в помпата/входа/има едно О пръстенче и то най често прави беля.УСПЕХ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #7 Отговорено 27 Декември, 2011 Колега G_M,БЛАГОДАРЯ!Мина ми през ума подобен вариант,но понеже не виждам теч отникъде го отхвърлих като възможен.Явно нещата не са точно така обаче.Благодаря за съвета! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Azriel 9 #8 Отговорено 1 Февруари, 2012 От някъде засмуква въздух...най-верочтно е много леко, за това прави такива проблеми. Маслото сменял ли си го? Възможно ли е да различно от това "по книжка", което дават? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове