Jump to content
Guest KnownHow™

Авточасти - Къде?

Recommended Posts

Guest KnownHowâ„¢

Трябват ми някои елементарни части (може да се каже консумативи). Капачка за дистрибутора, палец (ротор) за дистирибутора, и "О"-пръстена на дистирибутора, също така уплътнителната гарнитура м/у капачката и тялото на дистрибутора. Трябва да са нови. Кажете къде в Пловдив има магазин за Хонда?! :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

До пешеходния мост на затворената карловска има магазин за японки също и от страната на главната доло има авто къща те са оторизиран сервис на хонда за ПЛ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

магазини има на площад Шахбазян от 6-ти IX влизаш наватре кам циганската махала и да един ъгъл на около 200 метра от булеварда ще го видиш, ако няма по магазините може да се обърнеш към АНАСТАСОВ той е официален дистрибутор и дори да няма с поръчка ще дойде на мен ми доставиха фар за црх доволен съм

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

не бе брат,тези са убийци! иди на Пещерско шосе точно на разклона за Братската могила е магазина,мисля Насткар или нещо подобно се казва,частите са супер тънкана! наполовина на горепосочените :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

не бе брат,тези са убийци! иди на Пещерско шосе точно на разклона за Братската могила е магазина,мисля Насткар или нещо подобно се казва,частите са супер тънкана! наполовина на горепосочените :rolleyes:

майна не мисла че са наполовина но може да се сравни аз по принцип пазарувам от сф

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ами приятелю малко примери - шарнир за носача на моята хубавица - 26лв,вече 20000км градско не е мръднал,просто запитах за съединител - предложиха ми комплект на VALEO феродов,притискателен и коксовият лагер(само той е на друга фирма) за общо 200лв :rolleyes:имам и още цени записани някъде из колата,ако те интересуват :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

Ами зависи де някой път се намират и евтини неща, къде е този магазин срещу Аптечно ли е някаде

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

да,точно на самото Пещерско шосе с големи витрини ,отвътре има етаж и полуетаж отгоре ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest IMI

В Пловдив има нов магазин за японски и корейски авточасти!

Седмият поред от веригата магазини SAMURAI, намира се на бул. "Мария Луиза" 45 (точно до Папараци, от страната му). Тел. 664-850, е-Mail: imimag7@abv.bg.

Разполага с богата гама консумативи (масла, ремъци, филтри, накладки, антифриз и т.н.), както и с части за основни ремонти (гарнитури, семеринги, бутала, сегменти, лагери и т.н.), части по окачването и доста други.

Всеки месец има промоция на различни продукти - например този месец всички маслени филтри за бензинови японски автомобили са само по 4лв. на марката NIPPARTS (от която са и повечето продукти).

Заповядайте и се уверете сами какво предлага! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest IMI

*От 01.04. до 30.04. ПРОМОЦИЯ на масла Liqui Moly:

- минерално 15W-40 5литра само за 30лв.

- полу-синтетика 10W-40 5литра само за 43лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

имам цяло делко за D16Z2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Isuzu driver

Pi4ove eto vi malko info da piete voda ot izvora... :P;) NIPPARTS V PLOVDIVul.Neofit Rilski No.2, 032/961 753 :P;):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Сега и ако вкараш малко инфо, коя точно се пада тая улица Неофит Рилски, че нещо ... не се сещам!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Isuzu driver

Сега и ако вкараш малко инфо, коя точно се пада тая улица Неофит Рилски, че нещо ... не се сещам!

<{POST_SNAPBACK}>

:) Ми и аз не знам коя е ама според бгмапс.ком трябва да е тази...

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=47812b3c...t.x=6&start.y=6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

абе някои от пловдив може ли да пита за задни тъмпони на носача и двата ще му бъда много благодарен ако ми каже цена че тия при нас ми искат по 50 кинта на парчезначи за хонда сивик 1.3 16V 92

Редактирано от atanasbe

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Жорж_Пловдив

Автоморгата за японски автомобили в Пловдив, ул. Голямо конарско шосе, първата автоморга в ляво на изхода за магистралата в посока София, тел. 0878811002 има тези още много други части. Особено за Сивик. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...