chorbaka 1 #1 Публикувано 25 Декември, 2011 здравейте Вчера съм си спукал резервоара на колата и искам да знам дали ще стане от друга хонда. Моята е седан с 4 врати . Трябва ли да търся резервоар от същата кола или мога да сложа от двувратка или хечбег Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #2 Отговорено 25 Декември, 2011 на хетчбега и на купето 6ген са същите като на седана 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chorbaka 1 #3 Отговорено 26 Декември, 2011 Има ли разлика при резервоарите при хондите с 2 и 4 врати 6-та генерация. Защото съм намерил резервоар , но е от кола с 2 врати , а моята е 4. Има ли смисъл да се опитаме да го сваляме или да търся друг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #4 Отговорено 26 Декември, 2011 Колегата отгоре е отговорил точно на твоя въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CecoVR 2 #5 Отговорено 27 Декември, 2011 И аз доколкото знам са еднакви ,стига генерациите да са същите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chorbaka 1 #6 Отговорено 30 Декември, 2011 Знаете ли дали резервоарите са еднакви при 5-та и 6-та генерация. Защото мога да купя резервоар от 5-та генерация , но не съм сигурен дали ще стане. Благодаря Ви още веднъж за отзивчивостта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #7 Отговорено 1 Януари, 2012 (Редактирано) chorbaka - Не са еднакви на 5-та и 6-та резервоарите, също така има значение дали е английска сглобка или не. Ако не си с англичанка, можеш да ползваш резервоар от 2,3 или 4-ри врат Сивик (американска/японска сглобка)... Редактирано 1 Януари, 2012 от Petar Petrov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове