dima78 2 #1 Публикувано 21 Декември, 2011 Отскоро забелязвам изменение в сигнала/звука при заключване, на сивик-а от подписа.Обикновенно са два сигнала - пйу пйу. Сега обаче втория сигнал е удължен.. от какво може да е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #2 Отговорено 21 Декември, 2011 Ако нямаш вариант за промяна на сигнала при алармите и ЦЗ-тата обикновено променят сигнала при индикация за отворена врата/багажник. Виж да не ти свети плафона като я заключваш . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #3 Отговорено 22 Декември, 2011 Може алармата да е влязла в някакъв друг режим (пр. тих режим). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dima78 2 #4 Отговорено 22 Декември, 2011 Ако нямаш вариант за промяна на сигнала при алармите и ЦЗ-тата обикновено променят сигнала при индикация за отворена врата/багажник. Виж да не ти свети плафона като я заключваш .Aми за отворена врата проверих датчиците. На багажника не знам как е?Дистанционното ми е като едностранен трапец, с два бутона. Ползвам единия, другия мисля е аларм функция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dima78 2 #5 Отговорено 7 Април, 2012 Знае ли някой сигналите на фабричното дистационно на сивика от подписа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #6 Отговорено 7 Април, 2012 http://jdmfsm.info/A...an/Honda/Civic/ - Ab0VE.Civic EJ6, EJ7, EJ8 (96-00) Servic...69551KB - страница 2022 от документа надолу или от страница 130 на електрическата част . Ако не си наясно с тока по-добре отиди в сервиз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dima78 2 #7 Отговорено 29 Май, 2012 http://jdmfsm.info/A...an/Honda/Civic/ - Ab0VE.Civic EJ6, EJ7, EJ8 (96-00) Servic...69551KB - страница 2022 от документа надолу или от страница 130 на електрическата част . Ако не си наясно с тока по-добре отиди в сервиз. Чакай, брат, какъв ток.. аз искам да разбера малко настройки. Сега например като заключвам присветват само левите мигачи..? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове