Guest plex #1 Публикувано 13 Юни, 2004 Абе хорца айде да направим следното:1. Който ходи до изложението да идва после тука и да разказва!!2. Който ходи и има възможност да снима и да вкара некжи снимки някаде за да можем да се насладим на хондите на изложението а и не само на тях!! P.S. Ако аз ходя ще си взема апарата и ще пощракам малко за да се насладим всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #2 Отговорено 15 Юни, 2004 виж тук за снимки на ХОНДА на изложението а също и тук за Премиерите на салона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #3 Отговорено 16 Юни, 2004 Аз ще постна снимки,ама като отида в събота или неделя Я ми кажете кой ще ходи,който и да ходи аз съм един ей такъв като на снимката на поста ми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eftimov #4 Отговорено 16 Юни, 2004 ей сега даваха за хонда на изложението. акцентираха в/у акорд дизел-а9 сек/100км/ч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #5 Отговорено 16 Юни, 2004 ей сега даваха за хонда на изложението. акцентираха в/у акорд дизел-а9 сек/100км/ч има един такув във варна, черен много хубав ама дизела си е дизел... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eftimov #6 Отговорено 16 Юни, 2004 ти ми го дай тоя акорд пък нека си е дизел...нека, нека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MUGEN-POWER #7 Отговорено 16 Юни, 2004 имах удоволствието да седна в такъв акорд дизел дори за само за минута 2-е )супер е !!а като го запалят не се 4ува като бензин работи !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Sanders #8 Отговорено 16 Юни, 2004 ей сега даваха за хонда на изложението. акцентираха в/у акорд дизел-а9 сек/100км/ч има един такув във варна, черен много хубав ама дизела си е дизел... дизел , ама Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #9 Отговорено 18 Юни, 2004 Хора, обърнахте го малко на .Айде говорете за изложението сега. Акорд-а наистина беше супер. Тая кола ме омагьоса направо. Откакто я видях на автосалона и се качих в нея, само тя ми е в главата. Също много ми харесаха Mazda RX-8 и Evo-то.Ето ги и мойте снимки от изложението:http://www.thedeviltwin.data.bg/Sofia%20Motor%20Show%202004/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #10 Отговорено 19 Юни, 2004 Изложението беше добро,но си мисля че това от миналата година беше по-добро.Може би защото нямаше толкова голямо присъствие на японските коли , но няма значение.Изкефих се много на Stream-а , много яка и направо невероятна кола.Зарадва ме и присъствието на Legend-а , дори се качих в него , абе велико,не искам да си представям как вози.Черничкият Джазз ме зарадва също и видях друго лице в малкото чудо.Е не спечелихме другия синичкия от играта но няма значение.Никола Христов Костов от Русе да се радва,получава невероятна кола Израдвах се на масираното присъствие на Mitsubishi и мога да ви се похваля че се качих на Lancer Evolituin VIII Има и други интересни неща , но с разрешението на Виктор ще покажа снимки и се надявам да ви хареесат.Също така се радвам че се запознах с Jamie , който по едно време изчезна някаде и така Възмутих се от Toyota,уж най-продавана , а пък имаха само две колици,а именно Toyota Corolla Verso и хибриден някъв вариант , който не му запомних името Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #11 Отговорено 19 Юни, 2004 (Редактирано) Е Тойота са малко преди изложението и мислят че който се интересува от колите им може направо там да си ходи затова. Редактирано 19 Юни, 2004 от Hronos Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamie #12 Отговорено 19 Юни, 2004 Изложението беше добро,но си мисля че това от миналата година беше по-добро.Може би защото нямаше толкова голямо присъствие на японските коли , но няма значение.Изкефих се много на Stream-а , много яка и направо невероятна кола.Зарадва ме и присъствието на Legend-а , дори се качих в него , абе велико,не искам да си представям как вози.Черничкият Джазз ме зарадва също и видях друго лице в малкото чудо.Е не спечелихме другия синичкия от играта но няма значение.Никола Христов Костов от Русе да се радва,получава невероятна кола Израдвах се на масираното присъствие на Mitsubishi и мога да ви се похваля че се качих на Lancer Evolituin VIII Има и други интересни неща , но с разрешението на Виктор ще покажа снимки и се надявам да ви хареесат.Също така се радвам че се запознах с Jamie , който по едно време изчезна някаде и така Възмутих се от Toyota,уж най-продавана , а пък имаха само две колици,а именно Toyota Corolla Verso и хибриден някъв вариант , който не му запомних името Изчезнах заради хлапетата - майка ми се обади да ги изведем на парк :-)))Пропуск имаш на Тойота хибрида е ПРИУС - страхотна кола ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #13 Отговорено 23 Юни, 2004 (Редактирано) Благодарение на Виктор ще ви покажа част от снимките които направих на изложението и така съм ги отделил по важност И ето я една от премиерите на изложението , която е една изключителна кола Яко дупе Уникална семейна и просто невероятна кола,след фейслифта Stream-a придобива много агресивен и изключителен облик а това Кой ще познае коя е тази кола ? Аз лично от пръв поглед не успях въпреки че притежавам една такава Има и други снимки на Honda може да ги видите тука останалите снимки Не това не е Порше,а нещо което сме произвеждали в 60 години Не се вижда много добре , но последната цифра в километража е 240 и което още повече ме радва че тази цифра е била достигната с тази количка Нали? Има още снимки в горната директория И с това свършвам че малко попрелих Редактирано 23 Юни, 2004 от Tino Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy #14 Отговорено 24 Юни, 2004 Goo......d Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове