hondarev_accordov 0 #1 Публикувано 8 Декември, 2011 Здравейте колеги,налага се да подменя тръбите на акордиона понеже лекинко са поизгнили.Тъй като мога да си поръчам неръждаеми тръби,необходим ми е тръбогиб за да огъна тръбите.Бихте ли ми помогнали къде в Пловдив мога да намеря това чудо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #2 Отговорено 9 Декември, 2011 с трабогиб май няма да стане ще трябва да се пълнят с пясък и е бая игра ако не ги пълниш ще се смачкат търси си колена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #3 Отговорено 10 Декември, 2011 Как така с колена,другите колеги които си правят генерацийте да не слагат колена.А знае ли някой каде тогава могат да ми сменят тръбите само? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
4ushi 54 #4 Отговорено 10 Декември, 2011 Добре те ориентира колегата за колената.Ще стане по табиетлийско и няма да има промяна в диаметъра на тръбите.Е и майстора по заварките трябва да е добър . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #5 Отговорено 10 Декември, 2011 Добре те ориентира колегата за колената.Ще стане по табиетлийско и няма да има промяна в диаметъра на тръбите.Е и майстора по заварките трябва да е добър .А майстор от где?С тези колена трябва найстина майстора да е много пекан!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atanasbe 99 #6 Отговорено 11 Декември, 2011 ми доста са с колена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове