Djarov 1 #1 Публикувано 6 Декември, 2011 Карал съм само едната...и се питах коя ще е по добър вариант като за криза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaks 101 #2 Отговорено 6 Декември, 2011 d15b7 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #3 Отговорено 6 Декември, 2011 Естествено, че Z6 щом става въпрос за икономия, колегата от горния пост да каже защо И не важат отговорите " щото карам такава " Това, че двата мотора са в различни купета вече е съвсем друг въпрос заради който някои си мислят, че D15B7 е по-пъргав от D15Z6. Но ако говорим за разход Z6 е мотора 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #4 Отговорено 6 Декември, 2011 Лошото на икономика, е че данъка му е 5-6-7 пъти по-голям от на Б7-мицата, но пък тия пари ще си ги избиеш с по-ниския разход, а и все пак едното се инсталира на 6ген, а другото на 5ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #5 Отговорено 6 Декември, 2011 Ами да, за разхода D15Z6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Djarov 1 #6 Отговорено 18 Декември, 2011 Ами да, за разхода D15Z6 Ми като вървеж ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko87 10 #7 Отговорено 20 Декември, 2011 Според мен разхода не е толкова различен говорим за не повече от 0,500 до литър,било градско или извън града ,карам д15б7 и савсем честно мога да кажа ,че колата ми гори под 5,5 на 100 извън града(при скорост не повече от 100) и не повече от 7,8 в града ,това казвам при сменени филтри и нормално за градски условия каране,без цедене и тем подобни. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове