Jump to content
ATMV

Продавам сивик вти 2000 година

Recommended Posts

Сивик вти 1. 8 16в 169 кс. 226400км. цена 3750. Колата съм я вкарал лично на ход от Англия, там съм я закупил от първи собственик, има си английски годишен технически преглед, до март 2012, има и застраховка която обаче важи само за мен, понеже там застраховките се правят на водача на съответното мпс. Единствените изменения по нея са белите опушени мигачи на калниците и спортния филтър, който съм изпрал с продуктите на КN. Има всички екстри с които се предлага този модел,ABS,ел. огледала,ел. стъкла,имобилайзер, климатик,кети джанти, металик

,нов внос,серво управление,стерео уредба,централно заключване, шибедах , салона е плюш и кожа, ел. фарове, СД мп3 панасоник, 4х50w, кожен подлакътник отпред и отзад, кожен волан ушит с червен конец, ел. стъклен шибедах 2 airbags на пасажера и на волана, заден спойлер с 3-ти стоп, стандартния за модела преден лип, юни месец са и сменили предни лагери, задни дискове, предни и задни накладки(приблизително преди около 5000км), пръскалки на фаровете, като забележки липсва единия халоген, едния е там но със счупено стъкло, но здрава лупа(леща), мъничко ръжда отзад в дясно(вижда се на снимката), и протрито на шофъорската седалка. Колата се продава само и единствено защото все още не мога да си позволя втора кола. Цената подлежи на коментар НА МЯСТО СЛЕД ОГЛЕД! Колата се намира в гр. Стралджа, област Ямбол. 0888040094 Антон Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение линк към целия албум http://avasilev.snimka.bg/automobiles/b18.638197.25748660

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продадена! Успех на колегата с проекта :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...