Go4y 9 #1 Публикувано 2 Декември, 2011 здравейте, искам да попитам един въпрос като мисля че темата ще бъде полезна и на други освен мен става въпрос за сивик 6г хеч, а идеята ми е дали има вариант да сменя отзад оранжевите пластмаси на мигачите където са, с бели такива, а след това да се сложат оранжеви крушки? като погледнах ми се струва че са отделни от стопа и могат да се извадят само те и да се сменят, но не съм ги мъчил тъй като и не знам от къде мога да намеря бели евентуално... друг вариант който се сещам е да се избелят с нещо но ме съмнява да стане така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martins 41 #2 Отговорено 2 Декември, 2011 Зазгледай тази тема: LinkМоже при Сивика да е аналогично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HCT 22 #3 Отговорено 2 Декември, 2011 (Редактирано) Каква ти е идеата.. задните мигачи да светят бяло като сложиш бели крушки ама оранжевите стъкалца като са оранжеви ?дали са като на прелуда Редактирано 2 Декември, 2011 от HCT Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Go4y 9 #4 Отговорено 2 Декември, 2011 да точнио такава ми е идеята както да прелюда... въпросът е дали при сивика е така стопа(да се маха оранжевото) и дали мога да намеря бяло такова? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HCT 22 #5 Отговорено 2 Декември, 2011 Така както сам се заглеждал стъклото на 6та хеч с слешпено стъклото не е като на прелиуда.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #6 Отговорено 3 Декември, 2011 (Редактирано) Колега, мигача е едно цяло с целия стоп. И аз моите съм ги гледал, че и аз искам да ги правя нещо, я бели, я черни, и за това ще разгледам и аз темата, която колегата даде малко по нагоре. Успех! п.п. Сега видях темата и мисля, че нашите не са така, както на прелюда Редактирано 3 Декември, 2011 от www.spirit Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Go4y 9 #7 Отговорено 3 Декември, 2011 (Редактирано) те друг цвят се правят лесно - има спрейове, фолиа аз също съм мислел за червено фолио на мигача, но пък тогава ще свети червено а аз не искам Редактирано 3 Декември, 2011 от Go4y Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Go4y 9 #8 Отговорено 5 Януари, 2012 (Редактирано) а добре да попитам тогава стоповете от фейслифта стават ли за преди фейслифта за 6 г хечбек става въпрос Редактирано 5 Януари, 2012 от Go4y Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #9 Отговорено 5 Януари, 2012 Стават Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове