Jump to content
Flexxx

Съвет за двигател

Recommended Posts

здрасти ,не знаех къде да пиша и за това тук! искам да сменя двигателя ! кой модел ще пасне на моята и всичко да е точно, не че имам проблем с моят всичко е ок , просот искам по барза кола! и съответно ще продам моя и търся да закупя друг !

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

B16A2 (фабрично слаган на VTI вариянта твоето купе - 1,6 160к.с.) или B18C4 (фабрично се слага на англичанките VTI - 1,8 169к.с.). И двата двигателя ще се сложат без проблем в твоят кош, т.е. няма да има рязане с флекса и други такива крайни интервенции. Ще трябва да ти се преправи инсталацията и може би компютъра, но това е правено толкова пъти вече, че 100% ще намериш кой да го направи или ако решиш сам да го правиш - има достатъчно информация по въпроса. Дано съм бил полезен ПоздравиП.С. - това са 2та най-популярни вариянта и може би най-добрите в съотношение цена/качество (като под качество разбирай лесно за правене, тъй като на практика е операцията е bolt-on, краен резултат, измерен в к.с. и най-малко проблеми при екплоатация, демек няма да имаш грижи и ще си я караш с кеф като everyday-ка :))

Редактирано от Wardog

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко ще ми излезе долу горе тазни манипулация ? и като разход как са тези двигатели......Модел на двигателD15Z6Максимална скорост192 км/чВреме от 0-100 км/ч11.8 cРазход - градско7.7 л/100км ей този няма ли да стане ? изглежда ми най добре заради разхода ;

Редактирано от fenabg
Колегa ползвай бутон редакци� , и не цитирай предходно мнение.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравей колега по първия въпрос е много относително да се каже защото зависи кой ще направи манипулацията ,а за разхода ако се кара нормално всяка хонда е икономична друг е въпроса като се дава яко газ то е ясно повече коне повече бенз ;). За двигателя бих ти препоръчал 1.6 V-TEC D16Z6 или някоя Б-16 ска но който и двигател да избереш хонда си е хонда и тва е. Успех с проекта и чакаме развитие.

Редактирано от reksoman

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...