Flexxx 0 #1 Публикувано 2 Декември, 2011 здрасти ,не знаех къде да пиша и за това тук! искам да сменя двигателя ! кой модел ще пасне на моята и всичко да е точно, не че имам проблем с моят всичко е ок , просот искам по барза кола! и съответно ще продам моя и търся да закупя друг ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wardog 25 #2 Отговорено 2 Декември, 2011 (Редактирано) B16A2 (фабрично слаган на VTI вариянта твоето купе - 1,6 160к.с.) или B18C4 (фабрично се слага на англичанките VTI - 1,8 169к.с.). И двата двигателя ще се сложат без проблем в твоят кош, т.е. няма да има рязане с флекса и други такива крайни интервенции. Ще трябва да ти се преправи инсталацията и може би компютъра, но това е правено толкова пъти вече, че 100% ще намериш кой да го направи или ако решиш сам да го правиш - има достатъчно информация по въпроса. Дано съм бил полезен ПоздравиП.С. - това са 2та най-популярни вариянта и може би най-добрите в съотношение цена/качество (като под качество разбирай лесно за правене, тъй като на практика е операцията е bolt-on, краен резултат, измерен в к.с. и най-малко проблеми при екплоатация, демек няма да имаш грижи и ще си я караш с кеф като everyday-ка ) Редактирано 2 Декември, 2011 от Wardog Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Flexxx 0 #3 Отговорено 2 Декември, 2011 (Редактирано) Колко ще ми излезе долу горе тазни манипулация ? и като разход как са тези двигатели......Модел на двигателD15Z6Максимална скорост192 км/чВреме от 0-100 км/ч11.8 cРазход - градско7.7 л/100км ей този няма ли да стане ? изглежда ми най добре заради разхода ; Редактирано 2 Декември, 2011 от fenabg Колегa ползвай бутон редакциÑ� , и не цитирай предходно мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reksoman 1 #4 Отговорено 2 Декември, 2011 (Редактирано) здравей колега по първия въпрос е много относително да се каже защото зависи кой ще направи манипулацията ,а за разхода ако се кара нормално всяка хонда е икономична друг е въпроса като се дава яко газ то е ясно повече коне повече бенз . За двигателя бих ти препоръчал 1.6 V-TEC D16Z6 или някоя Б-16 ска но който и двигател да избереш хонда си е хонда и тва е. Успех с проекта и чакаме развитие. Редактирано 2 Декември, 2011 от reksoman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове