Dragijev 50 #1 Публикувано 1 Декември, 2011 Здравейте, колеги.От известно време, хървито ми започна да скърца. Самото скърцане(отпред и отзад) се проявява главно като минавам през легнал полицай, или през някоя по-голяма дупка. Преди месец ходих да ми сменят маслото на задния диф. и помолих хората в сервиза, да ми проверят тампоните. Оказа се, че проблемът не е в тях. Звукът е по-скоро като скърцане на гума, от колкото на метал. Ако имате идеи от какво може да е, моля споделете : ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1584 #2 Отговорено 1 Декември, 2011 Тампони на стабилизиращи щанги? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #3 Отговорено 1 Декември, 2011 Ми казаха ми, че не са тампони, но не пречи пак да я проверя ... Мерси все пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honest 2 #4 Отговорено 25 Януари, 2012 Ми казаха ми, че не са тампони, но не пречи пак да я проверя ... Мерси все пак.При мен бяха задните тампони на стабилизиращата щанга, така че може и да са те при теб. Като карах (през неравности) се чуваше отзад скърцане и задницата беше много нестабилна в завои.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #5 Отговорено 13 Февруари, 2012 При мен задницата си е стабилна, но скърцането се проявява главно когато навън е мокро или след автомивка. Явно нещо се мокри и докато не изсъхне си скърца... За момента съм го оставил така, ако напролет пак се разскърца ще го мисля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове