Doomwisher 164 #1 Публикувано 30 Ноември, 2011 (Редактирано) Здравейте колеги!Не намерих подобна тема и за това реших да пиша за проблема си! Трябва ми преден капак за ЦРХ 2 ген. фейслифт има ли къде в БГ да изработват подобни елементи от Фибростъкло, карбон или който и да е лек и издържлив материал! Като цяло идеята е да се избегнат уребренията които стоковия капак ги има и разбира се олекотяване. Имаше по едно време едно момче от форума което се занимаваше с такива неща, но му изгубих следата, ако види темата ще се радвам да пише мисля че ще помогне на много хора, а и който има подобни въпроси може да пише тук!Благодаря предварително!Поздрави! Редактирано 30 Ноември, 2011 от Doomwisher Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 30 Ноември, 2011 Колегата StreetStyle е човека, който търсиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #3 Отговорено 1 Декември, 2011 Ванката за малко е в почивка за съжаление.Онзи ден и аз му звънях!пп По темата,Много ще свалиш от задната врата и стъклата .Тунинг фирмите(Seibon примерно) които предлагат карбонови капаци запазват оребренията! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #4 Отговорено 1 Декември, 2011 (Редактирано) колегата Иван Шопов си смени предния капак и задната врата с някъв полимер и доколкото разбрах му е излязло по 200 лв на детайл. Питай го за повече инфо. Редактирано 1 Декември, 2011 от Ryuugan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tts 6 #5 Отговорено 5 Декември, 2011 Имаше по едно време едно момче от форума което се занимаваше с такива неща, но му изгубих следата... Taka е , като си триеш личните .Съжалявам ,но мога да отделя време най-рано след седмица. За подробности пиши на ЛС или Skype. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове