Jump to content
Doomwisher

Олекотени елементи!

Recommended Posts

Здравейте колеги!Не намерих подобна тема и за това реших да пиша за проблема си! Трябва ми преден капак за ЦРХ 2 ген. фейслифт има ли къде в БГ да изработват подобни елементи от Фибростъкло, карбон или който и да е лек и издържлив материал! Като цяло идеята е да се избегнат уребренията които стоковия капак ги има и разбира се олекотяване. Имаше по едно време едно момче от форума което се занимаваше с такива неща, но му изгубих следата, ако види темата ще се радвам да пише мисля че ще помогне на много хора, а и който има подобни въпроси може да пише тук!Благодаря предварително!Поздрави!

Редактирано от Doomwisher

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ванката за малко е в почивка за съжаление.Онзи ден и аз му звънях!пп По темата,Много ще свалиш от задната врата и стъклата :).Тунинг фирмите(Seibon примерно) които предлагат карбонови капаци запазват оребренията!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колегата Иван Шопов си смени предния капак и задната врата с някъв полимер и доколкото разбрах му е излязло по 200 лв на детайл. Питай го за повече инфо.

Редактирано от Ryuugan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше по едно време едно момче от форума което се занимаваше с такива неща, но му изгубих следата...

Taka е , като си триеш личните Публикувано изображение .Съжалявам ,но мога да отделя време най-рано след седмица. За подробности пиши на ЛС или Skype.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...