okokorekokes 27 #1 Публикувано 29 Ноември, 2011 КЪде във Варна рециклират амортИсьори? НикЪде не можах да намеря, нито в гугъл, нито из форумите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dex2ex 5 #2 Отговорено 30 Ноември, 2011 На цирковата площадка,влизаш от пресечката след мола и преди светофара на сливница (дано ме разбра) на първия разклон има гумаджийница там рециклират амортисьори.Ходил съм там със старото ми POLO, ама да знаеш че не всички стават и от газови стават после само маслени.Пробвай все пак,на мен ми взе 100лв за два предни но беше отдавна сега не знам как е.Човекът се казва Лечо.УспехП.П между другото рециклирани издържаха 5-6 години макар и не на 100%(т.е. скапани са вече) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #3 Отговорено 30 Ноември, 2011 Ако е така цената, за 100лв като нищо ще си намериш 4 бр оригинални амортисьора на старо, не знам заслужава ли си въобще гимнастиката... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
okokorekokes 27 #4 Отговорено 30 Ноември, 2011 ас съм със спортно окачване с коиловър и немисе дават пари пак за такова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #5 Отговорено 30 Ноември, 2011 Ако си сложил китайски пружини/койлове на сток амортесьор ще гърмят често. А ако си със комплект аморт + пружини, то аморт най-вероятно са газови...маслени няма да ти вършат работа. Все пак ти си знаеш, аз само се опитвам да дам съвет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
okokorekokes 27 #6 Отговорено 30 Ноември, 2011 моите са гас и масло, ако се направят задните маслени нямали да вършат работа ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове