Spas Todorov 0 #1 Публикувано 29 Ноември, 2011 Здравейте! Колата ми е Honda CR-V и имам проблем с предницата. При движение на автомобила чувам тракане и леко прескърцване. Отначало го чувах само в ляво, но вече е и от двете страни. Ходих при различни майстори, но всички казват, че предницата е в добро състояние. Сменял съм биалетки, накрайници - външни и вътрешни, тампони на стабилизиращата щанга и долен шарнир. Шумът си остава. Имали ли сте подобен проблем и как сте го отстранили? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qponeca82 12 #2 Отговорено 29 Ноември, 2011 Тракането може да е от реиката проверия как е и ако иска я натегни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Spas Todorov 0 #3 Отговорено 29 Ноември, 2011 Пробвал съм, натегната е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #4 Отговорено 29 Ноември, 2011 Скърцането и тропането може да нямат нищо общо.Какви са тампоните които си сменял?Виждал съм на приятел не с хонда а с немски автомобил , тампони буквално смачкани на 2 месеца.Скърцането може да е от тампони и втулки на амортесьорите.Тях проверявал ли си ги ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Spas Todorov 0 #5 Отговорено 29 Ноември, 2011 Не съм. Ще ги проверя. Благодаря за съвета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marin A. 0 #6 Отговорено 1 Декември, 2011 Съгласен съм с колегата. Тропането може да е и от амортисьорите, затова по-бързо ги провери, че после става по-лошо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #7 Отговорено 1 Декември, 2011 При мен имаше пристъргване при завой. Без значение ляв или десен. Първо ми казваха карета ... Оказа се просто маслото в задния диф. Сега всичко е ок ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове