tass 21 #1 Публикувано 24 Ноември, 2011 Здравейте колеги.Моля Ви за помощ относно проблем с лампата за резерва на горивото. По неприятен начин разбрах, че не работи след като колата спря на магистрала Люлин и трябваше да ходя пеша до най близката бензиностанция.Трябва да отбележа, че лампата работеше (виждал съм я да свети).Имам съмнения за изгорял бушон но нямам представа кой е. Ако някой може да ми помогне ще му бъда благодарен. Благодаря предварително. п.с. Става въпрос за Сивик Англичанка - D16Y2. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pothead 0 #2 Отговорено 29 Юли, 2012 Здравейте колеги.Моля Ви за помощ относно проблем с лампата за резерва на горивото. По неприятен начин разбрах, че не работи след като колата спря на магистрала Люлин и трябваше да ходя пеша до най близката бензиностанция.Трябва да отбележа, че лампата работеше (виждал съм я да свети).Имам съмнения за изгорял бушон но нямам представа кой е. Ако някой може да ми помогне ще му бъда благодарен. Благодаря предварително. п.с. Става въпрос за Сивик Англичанка - D16Y2.Здравей,и на мене не ми свети лампата някак си се ориентирам по позицията на стрелкатаМоята кола е същата като твоята обаче не съм я виждал да работи никога смених и лампата нямаше файда.Ако евентуално си разбрал как да светне няма да ти се разсърдя да раздухаш Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tass 21 #3 Отговорено 29 Юли, 2012 Здравей колега,За момента и аз се ориентирам по положението на стрелката,а що се отнася за лампата мислех да сменя бушон но се оказа (според специалисти), че такъв няма. Решението е да се смени крушката. Странно, че при теб и след тази процедура не работят нещата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #4 Отговорено 29 Юли, 2012 А може ли проблема да е някакво реле на самата помпа в резервоара ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #5 Отговорено 29 Юли, 2012 Не е реле,на поплавъка се намира в резервоара.Не знам как се казва,но като достигне определеното положение за резерва то дава контакт и лампата светва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове