Трънчо 275 #1 Публикувано 21 Ноември, 2011 (Редактирано) Реших да с отърва от ненужните ми вече джунджурийки. А те са: 1.Раздвижна ролка Д серия - взех я нова, но се оправих и без нея - 80 лв 2.Делко от Д15Б2 - 60 лв 3.Компютър Р04 (д15б2) - 30 лв 4.Моноинджекция (оборудвана и пробита за газ) - 30 лв 5.Стопове за Сивик 5 хеч - единият има лека забелжка отразена на снимките. Незначителна е и не пропуска вода, но съм длъжен да я отбележа - 40 лв комплекта 6.Спорен филтър - марка не знам, но е метален и поддържан. Просто някак си не ми се прави наново интейк за да му намеря място след поредната интервенция под капака. 40 лв 7.Дълга полуоска - давам я с каретата, но едно от тях е изтропало, затова и цената е такава ако му потрябва случайно на някой. - 20 лв 8.Изпарител Ловато - без забележки - 70 лв 9.Лети джанти. Маде ин Джърмани, но не знам марка. 15 цола, ЕТ 36, 4 по 100 междуболтово разстояние, 56.1 централен отвор. Имат обичайните минимални следи от употреба. Тежат 7.3 кг и са доста корави.На снимките даже не съм ги подмивал Джантите си струват и не бързам с продажбата, затова моля без неприлични предложения. - 300 лв Снимки http://imageshack.us/g/17/dsc05156wg.jpg/ Можете да ме намерите на ЛС или в скайп - gogotyy П.П: Добавям и няколко незначителни неща на символични цени, който забравих - Мигачи за Сивик 5 хеч, разпределителен вал Д13, изпускател от Д13. Цени от една дъвка до сокче. Редактирано 21 Ноември, 2011 от Трънчо 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #2 Отговорено 28 Ноември, 2011 up up & away i say http://www.youtube.com/watch?v=Gmfgpy_W4gg Забравих да вметна че всичко е във Варна. За останалите градове ще играе Еконт-а. п.с. Ролката се спомина. Делкото запазено до следващия ъп 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #3 Отговорено 5 Декември, 2011 1.Раздвижна ролка Д серия - взех я нова, но се оправих и без нея - 80 лв 2.Делко от Д15Б2 - 60 лв 3.Компютър Р04 (д15б2) - 30 лв 4.Моноинджекция (оборудвана и пробита за газ) - 30 лв 5.Стопове за Сивик 5 хеч - единият има лека забелжка отразена на снимките. Незначителна е и не пропуска вода, но съм длъжен да я отбележа - 40 лв комплекта 6.Спорен филтър - марка не знам, но е метален и поддържан. Просто някак си не ми се прави наново интейк за да му намеря място след поредната интервенция под капака. 40 лв 7.Дълга полуоска - давам я с каретата, но едно от тях е изтропало, затова и цената е такава ако му потрябва случайно на някой. - 20 лв 8.Изпарител Ловато - без забележки - 70 лв 9.Лети джанти. Маде ин Джърмани, но не знам марка. 15 цола, ЕТ 36, 4 по 100 междуболтово разстояние, 56.1 централен отвор. Имат обичайните минимални следи от употреба. Тежат 7.3 кг и са доста корави.На снимките даже не съм ги подмивал Джантите си струват и не бързам с продажбата, затова моля без неприлични предложения. - 280 лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #4 Отговорено 12 Декември, 2011 1.Раздвижна ролка Д серия - взех я нова, но се оправих и без нея - 80 лв 2.Делко от Д15Б2 - 60 лв 3.Компютър Р04 (д15б2) - 30 лв 4.Моноинджекция (оборудвана и пробита за газ) - 30 лв 5.Стопове за Сивик 5 хеч - единият има лека забелжка отразена на снимките. Незначителна е и не пропуска вода, но съм длъжен да я отбележа - 40 лв комплекта 6.Спорен филтър - марка не знам, но е метален и поддържан. Просто някак си не ми се прави наново интейк за да му намеря място след поредната интервенция под капака. 40 лв 7.Дълга полуоска - давам я с каретата, но едно от тях е изтропало, затова и цената е такава ако му потрябва случайно на някой. - 20 лв 8.Изпарител Ловато - без забележки - 70 лв Джантите ги свалям от продажба. Остават си за мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #5 Отговорено 19 Декември, 2011 1.Раздвижна ролка Д серия - взех я нова, но се оправих и без нея - 80 лв 2.Делко от Д15Б2 - 60 лв 3.Компютър Р04 (д15б2) - 30 лв 4.Моноинджекция (оборудвана и пробита за газ) - 30 лв 5.Стопове за Сивик 5 хеч - единият има лека забелжка отразена на снимките. Незначителна е и не пропуска вода, но съм длъжен да я отбележа - 40 лв комплекта 6.Спорен филтър - марка не знам, но е метален и поддържан. Просто някак си не ми се прави наново интейк за да му намеря място след поредната интервенция под капака. 40 лв 7.Дълга полуоска - давам я с каретата, но едно от тях е изтропало, затова и цената е такава ако му потрябва случайно на някой. - 20 лв 8.Изпарител Ловато - без забележки - 70 лв Джантите ги свалям от продажба. Остават си за мен. Снимки http://imageshack.us/g/17/dsc05156wg.jpg/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #6 Отговорено 26 Декември, 2011 1.Раздвижна ролка Д серия - взех я нова, но се оправих и без нея - 80 лв 2.Делко от Д15Б2 - 60 лв 3.Компютър Р04 (д15б2) - 30 лв 4.Моноинджекция (оборудвана и пробита за газ) - 30 лв 5.Стопове за Сивик 5 хеч - единият има лека забелжка отразена на снимките. Незначителна е и не пропуска вода, но съм длъжен да я отбележа - 40 лв комплекта 6.Спорен филтър - марка не знам, но е метален и поддържан. Просто някак си не ми се прави наново интейк за да му намеря място след поредната интервенция под капака. 40 лв 7.Дълга полуоска - давам я с каретата, но едно от тях е изтропало, затова и цената е такава ако му потрябва случайно на някой. - 20 лв 8.Изпарител Ловато - без забележки - 70 лв Джантите ги свалям от продажба. Остават си за мен. Снимки http://imageshack.us/g/17/dsc05156wg.jpg/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #7 Отговорено 2 Януари, 2012 1.Раздвижна ролка Д серия - взех я нова, но се оправих и без нея - 80 лв 2.Делко от Д15Б2 - 60 лв 3.Компютър Р04 (д15б2) - 30 лв 4.Моноинджекция (оборудвана и пробита за газ) - 30 лв 5.Стопове за Сивик 5 хеч - единият има лека забелжка отразена на снимките. Незначителна е и не пропуска вода, но съм длъжен да я отбележа - 40 лв комплекта 6.Спорен филтър - марка не знам, но е метален и поддържан. Просто някак си не ми се прави наново интейк за да му намеря място след поредната интервенция под капака. 40 лв 7.Дълга полуоска - давам я с каретата, но едно от тях е изтропало, затова и цената е такава ако му потрябва случайно на някой. - 20 лв 8.Изпарител Ловато - без забележки - 70 лв Джантите ги свалям от продажба. Остават си за мен. Снимки http://imageshack.us/g/17/dsc05156wg.jpg/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #8 Отговорено 9 Януари, 2012 Горница Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #9 Отговорено 16 Януари, 2012 1.Раздвижна ролка Д серия - взех я нова, но се оправих и без нея - 80 лв 2.Делко от Д15Б2 - 60 лв 3.Компютър Р04 (д15б2) - 20 лв 4.Моноинджекция (оборудвана и пробита за газ) - 30 лв 5.Стопове за Сивик 5 хеч - единият има лека забелжка отразена на снимките. Незначителна е и не пропуска вода, но съм длъжен да я отбележа - 40 лв комплекта 6.Спорен филтър - марка не знам, но е метален и поддържан. Просто някак си не ми се прави наново интейк за да му намеря място след поредната интервенция под капака. 40 лв 7.Дълга полуоска - давам я с каретата, но едно от тях е изтропало, затова и цената е такава ако му потрябва случайно на някой. - 20 лв 8.Изпарител Ловато - без забележки - 60 лв Джантите ги свалям от продажба. Остават си за мен. Снимки http://imageshack.us/g/17/dsc05156wg.jpg/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове