eeasss 1 #1 Публикувано 18 Ноември, 2011 Здравейте, при смяната на гумите днес се оказа, че единия маншон е заминал. От два дни обикалям по магазините за авточасти и никъде нямат ... продават се само универсални силиконови, които ставали на всичко. Става дума за Сивик 6та генерация хеч. Някой има ли идея от къде мога да купя такъв маншон? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николаи 3 #2 Отговорено 18 Ноември, 2011 маншона на карето ли колега скоро го сменях около 12лв беше но искаха стария за размерите ако искаш мога да го замеря утре и да ти ги пратя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #3 Отговорено 18 Ноември, 2011 И какво му е на универсалния? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #4 Отговорено 18 Ноември, 2011 (Редактирано) Ако се намират и такива в България, ще е още по-лесно.http://www.youtube.com/watch?v=i0bUHxlbBuE&feature=related Редактирано 18 Ноември, 2011 от sCoff Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #5 Отговорено 18 Ноември, 2011 Ми това като го гледам е обикновен универсален маншон. Тия, къде си ги купувам от тука се слагат по същия начин. Само тоя пич от клипа що разкости за едно каре половината окачване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #6 Отговорено 18 Ноември, 2011 Намират се, нали аз съм с такива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #7 Отговорено 18 Ноември, 2011 (Редактирано) Освен универсални, трябва да са и еластични. На доста коли съм слагал такива, не се е оплакал никой още. А човека на клипа си свали каквото трябва. Редактирано 18 Ноември, 2011 от Off Beat Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA_2011 8 #8 Отговорено 19 Ноември, 2011 аз си купих за модела и след 3000км приключиха.След това си взех универсални и работата заспа вече 2 години.Същата работа стана и с маншоните на рейката тъка че да живее силикона. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #9 Отговорено 19 Ноември, 2011 Освен универсални, трябва да са и еластични. На доста коли съм слагал такива, не се е оплакал никой още. А човека на клипа си свали каквото трябва. Той човека свали и спирачките сигурно пречат ама карай иначе слагай смело универсални карат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eeasss 1 #10 Отговорено 19 Ноември, 2011 Благодаря колеги, ще сложа унверсални в такъв случай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TG fan 121 #11 Отговорено 19 Ноември, 2011 заговаряйки за маншони...някой знае ли колко струва маншона на полуоската, излезе че съм го скъсал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #12 Отговорено 19 Ноември, 2011 Около 12-13 лева мисля. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CecoVR 2 #13 Отговорено 27 Ноември, 2011 Със сигурност не е повече от 15лв в най - лошия случай даже с него вървят скоби и тубичка грес аз си в зимах преди време 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове