Jump to content
B E X 3 M

Професионално пребоядисване на спирачни апарати

Recommended Posts

Здравейте колеги бих искал да попитам запознатите от вас за пребоядисването на спирачни апарати.Скоро си закупих спирачки BREMBO от Mitsubishi Evo 9 ,но боята е наранена и съм решил да ги пребоядисвам.Бихте ли ми казали къде ги пребоядисват качествено и професионално??Бих се радвал колегата Dragi4 да сподели ,защото той е минал по този път с неговите апарати и знае за какво става на въпрос.Благодаря ви предварително.Надявам се скоро Брембитата ми да лъснат като нови :)))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свали им боята и ги дай на прахово.Стават един път и боята държи здравоПубликувано изображение

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм ги разглобил апаратите ама май трябва да изкарам и буталцата,а изкарам ли ги тях с гумените уплътнения незнам как ще ги вкарвам после :)при това изпичане гумата ще стане на гъз ако не се свали

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти хубаво ще се радваш ама що не пишеш 1 лично :lol: Какво те притеснява чеще разглобиш апарата,даже ти препоръчвам за да огледаш буталцата дали са корозирали,ще ги поизчистиш.....Аз запуших дупките на буталцата със стари накладки,заклиних ги с болт и ги бластирах.Боядисваха ми ги с автомобилна боя.Продават се и лепенки Брембо за 4 бутални апарати :)Давам ти линк към Нисанския форум за да видиш апаратите на приятел,всъщност при него ми правят тези красоти.http://www.nissanbg.com/forum/viewtopic.php?f=44&t=8113&p=346998#p346998Неговите Брембовци си бяха сиви :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не мога да ти напиша лично,защото ти е препълнена пощата :)хубаво ще разглобя буталцата ама тия медните тръбички нямат отвиване.така са запечатени с боята(мина ме през акъла да ги срежа и да ги отвия с гидоре,че с ключе е невъзможно,пък след това да дам някъде да ми направят нови тръбички.Дали това е добра идея???а автобоята специална ли е -издърва ли на висока температура??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кое как да разглобиш си го решавате там,тръбичките не ги махай.Боята си е тази с която си боядисват колите.Капаците на клапаните на повечето ми Хонди са правени така и нямат ядове с топлината,апаратите също.пп Не ми е пълна кутията мен! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а някой има ли идея как да сваля буталцата като апаратите са свалени от колата?

Редактирано от B E X 3 M

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай с компресор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много внимавай с компресор да не строшиш някой пръст!подложи едно пърче дърво пред буталото и тогава надувай дръж пръстите далече през това време, че буталата изкачат със страшна скорост!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря ви за съветите.уте ще го пробвам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...