B E X 3 M 979 #1 Публикувано 15 Ноември, 2011 Здравейте колеги бих искал да попитам запознатите от вас за пребоядисването на спирачни апарати.Скоро си закупих спирачки BREMBO от Mitsubishi Evo 9 ,но боята е наранена и съм решил да ги пребоядисвам.Бихте ли ми казали къде ги пребоядисват качествено и професионално??Бих се радвал колегата Dragi4 да сподели ,защото той е минал по този път с неговите апарати и знае за какво става на въпрос.Благодаря ви предварително.Надявам се скоро Брембитата ми да лъснат като нови )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1050 #2 Отговорено 15 Ноември, 2011 Свали им боята и ги дай на прахово.Стават един път и боята държи здраво 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #3 Отговорено 15 Ноември, 2011 аз съм ги разглобил апаратите ама май трябва да изкарам и буталцата,а изкарам ли ги тях с гумените уплътнения незнам как ще ги вкарвам после при това изпичане гумата ще стане на гъз ако не се свали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 16 Ноември, 2011 Ти хубаво ще се радваш ама що не пишеш 1 лично Какво те притеснява чеще разглобиш апарата,даже ти препоръчвам за да огледаш буталцата дали са корозирали,ще ги поизчистиш.....Аз запуших дупките на буталцата със стари накладки,заклиних ги с болт и ги бластирах.Боядисваха ми ги с автомобилна боя.Продават се и лепенки Брембо за 4 бутални апарати Давам ти линк към Нисанския форум за да видиш апаратите на приятел,всъщност при него ми правят тези красоти.http://www.nissanbg.com/forum/viewtopic.php?f=44&t=8113&p=346998#p346998Неговите Брембовци си бяха сиви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #5 Отговорено 16 Ноември, 2011 не мога да ти напиша лично,защото ти е препълнена пощата хубаво ще разглобя буталцата ама тия медните тръбички нямат отвиване.така са запечатени с боята(мина ме през акъла да ги срежа и да ги отвия с гидоре,че с ключе е невъзможно,пък след това да дам някъде да ми направят нови тръбички.Дали това е добра идея???а автобоята специална ли е -издърва ли на висока температура?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #6 Отговорено 16 Ноември, 2011 Кое как да разглобиш си го решавате там,тръбичките не ги махай.Боята си е тази с която си боядисват колите.Капаците на клапаните на повечето ми Хонди са правени така и нямат ядове с топлината,апаратите също.пп Не ми е пълна кутията мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #7 Отговорено 18 Ноември, 2011 (Редактирано) а някой има ли идея как да сваля буталцата като апаратите са свалени от колата? Редактирано 18 Ноември, 2011 от B E X 3 M Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
garfi 41 #8 Отговорено 18 Ноември, 2011 Пробвай с компресор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #9 Отговорено 18 Ноември, 2011 Много внимавай с компресор да не строшиш някой пръст!подложи едно пърче дърво пред буталото и тогава надувай дръж пръстите далече през това време, че буталата изкачат със страшна скорост!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #10 Отговорено 18 Ноември, 2011 благодаря ви за съветите.уте ще го пробвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове