Jump to content
civicgonemad

Голямото събиране...

Recommended Posts

И така... След като д15-ката изтропа и след много чудене и маене кво да я правя тая кола, реших да я съживявам... Предполагам не е единствената със "сбирщайн" мотор във форума ама такова е положението... Части или няма или им искат страшни пари. Та д15-ката изтропа на 5000-5300 оборора със 180 по магистралата... не беше влезнала във В-тек Изгасна в движение и после взе да потропва... След като измъкнах буталата 2 от 4 надрани доста... Интересно що като са драли няма засегнати сегменти... Биелните лагери изкараха 12к км и си отидаха... Уж не са надрани или смачкани на гледане ама не съм ги носил да ги види разбиращ човек. С какво разполагам за съживаването:1. Блок от d16y2- блок, колянов вал, биели+ бутала, и голямата шайба на коляновия вал(има и една малка)... Както се казва почти обурудван. С документи. По думи на продавача е на 100 000 мили. (А ДАНО!) 2. Глава от d16z6 със сменени гумички и припаснати клапани. Цял нов горен комплект гарнитури за капака. Също и челосана.3. Компютър (ECU)- p28 със чип (за сега стоков). Тук мога да кажа едно голямо Благодаря на R-Racing! 4. Делко ОБД-1 (все още не се знае от какъв двигате).5. Ангренажния ремък ще си взема от д15-ката. Ролка ако трябва ще взема друга, че не знам дали има разлика между в-тек ролка и не. 6. Филтри и др консумативи.?- На тоя етап ме интересува дали ще ми трябва раздвижна ролка? Главите са им почти същите ама д16з6 главата има по-голяма горивна камера.?- Ще одиса ли датчика за масло на ОБД-1 инсталация, защото d16y2 е ОБД-2??- Мога ли да ползвам 2-слойна гарнитура за глава? Благодаря на отзовалите се !

• Нагоре 4
  • Надолу 4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно към темата няма интерес. Или е много позната или не знам... Моля изтрийте я или я заключете. Благодаря на хората дето дават минуси.

Редактирано от civicgonemad
  • Нагоре 2
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...