sa6koooooo 1 #1 Публикувано 13 Ноември, 2011 Здравейте колеги. От известно време лампата за рьчната ми светка без да сьм я дарпал!В движение и когато сьм спрял. Ако някой може да ми помогне,ще сьм много благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #2 Отговорено 13 Ноември, 2011 Здравей колега,Провери ли си нивото на спирачната течност? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Azriel 9 #3 Отговорено 13 Ноември, 2011 Нивото на спирачната течност е... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
catalepsy 12 #4 Отговорено 13 Ноември, 2011 Здравейте колеги. От известно време лампата за рьчната ми светка без да сьм я дарпал!В движение и когато сьм спрял. Ако някой може да ми помогне,ще сьм много благодарен.имах такъв проблем....поплавакът за нивото на спирачната течност оставаше в едно положение и затова светеше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sa6koooooo 1 #5 Отговорено 13 Ноември, 2011 Благодаря много,утре ще проверя поплавъка и нивото и ще пиша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #6 Отговорено 13 Ноември, 2011 Преди да доливаш течност си виж накладките и ако нямат феродо ги сменяш - после няма да доливаш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pantany 44 #7 Отговорено 13 Ноември, 2011 колега долеи си течност защото ако смукне въздух влизаш в голям филм и играчкааз бях със същия проблем ама аз си губех течност от заден спира4ен апарат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sa6koooooo 1 #8 Отговорено 18 Ноември, 2011 Колата не губи течност от никъде. Размардах малко поплавъка и след 1 ден спря да свети. А накладки,все още имам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове