H22_turbo_Vtec 75 #1 Публикувано 13 Ноември, 2011 Моля да бъда извинен, че публикувам тук обявата, но не можах да намеря темата.Все пак може някой да се възползва.Колегите с предимство.Ако модераторите преценят да я преместят във въпросната тема.ТЪРСЯ ЗАВАРЧИЦИ ЗА РАБОТА В ЧУЖБИНА (заварки на тръби), (мик мак). ИЗИСКВАНИЯТА СА ДА ИМАТ АКТУАЛНИ TUV-ове (ХОЛАНДИЯ И ЕВЕНТУАЛНО ГЕРМАНИЯ). ПРЕГОВОРИТЕ С ФИРМАТА СА В ПРОЦЕС. ЗАМИНАВАНЕ НАЧАЛОТО НА СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА - 2012. ЗАПЛАЩАНЕТО Е ПОДОБАВАЩО. МОЛЯ, ПРАЩАЙТЕ МИ СЪОБЩЕНИЯ НА ПРОФИЛА НА ЛИЧНИ ИЛИ МИ СЕ ОБАДЕТЕ НА НОМЕРА МИ В ХОЛАНДИЯ 0031651690825.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВСИЧКИ РАБОТНИЦИ ЩЕ МИНАТ ПРЕЗ ПРОБИ. БЕЗ ИЛЮЗИИ, ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ МИНЕ С ФАЛШИВИ ДОКУМЕНТИ.ТРЯБВАТ МИ САМО ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ЗА ЗАВАРКИ НА ТРЪБИ!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda symphony 8 #2 Отговорено 13 Ноември, 2011 Има ли ограничения в годините? Не питам за мен а за един човек дето цял живот е бил заварчик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H22_turbo_Vtec 75 #3 Отговорено 13 Ноември, 2011 Няма по-принцип но все пак трябва човека да работи.Пиши на лични с какъв заварчик разполагаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове