sa6o46 21 #1 Публикувано 10 Ноември, 2011 Колеги днес закачих едно ремарке, но при свързването на светлините ми изгоряха габаритите, и предните и задните, всичко друго си работи. Гледах схемите на бушоните но не мога да ги открия.. има ли изобщо бушон за тях и как е описан?Също тези бушони които са вътре при педалите, изкарва ли се някак кутията им че много са забутани и много трудно се виждат.Сивик 6 хечбек 96-та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #2 Отговорено 10 Ноември, 2011 има габарити скоро и при мен се беше получило така! Мисля че бушона беше "Tai light" нещо такова успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #3 Отговорено 10 Ноември, 2011 32 предпазител - задни габарити и номер . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sa6o46 21 #4 Отговорено 11 Ноември, 2011 има габарити скоро и при мен се беше получило така! Мисля че бушона беше "Tai light" нещо такова успехточно този "tai light" е! мерси колега спести ми доста занимавка 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shaver 3 #5 Отговорено 8 Май, 2013 Колеги, аз имам абсолютно същия проблем с разликата, че предпазителя е здрав. Ще съм благогодарен ако някой може да помогне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shaver 3 #6 Отговорено 11 Май, 2013 Проблема е решен. Беше прекъснат магистралния проводник за задната част на купето, който минава под гредата на шофьорската врата. Цвят - червен с черна линия. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове