batko777 86 #1 Публикувано 9 Ноември, 2011 Колеги светва ми чека, когато карам извън града на газ.Ходих да говоря с газаджиите ,казаха ,че е бедна смес и вече 2 пъти ми дигат газта и става по зле,светва по често и харчи повече.Газовия инжекцион е на 1 месец.Газаджиите казаха ,че остава последния вариант ,който е да им я оставя за 3-4 дена за режат от паметта на компа ,да не дава тая грешка... а когато светне чека , почва да харчи доста повече и става много мудна,почва да придърпва като не я зоря и не върви въобще.Дайте някви идея какво да правя... мислех да отида да ми върнат гъзта поне да харчи по малко.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #2 Отговорено 9 Ноември, 2011 С каква марка ГИ си?Отиди на читав сервиз. Чек-а не трябва да свети!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #3 Отговорено 9 Ноември, 2011 Така е! Бедна им е сместа още от утробата не им е достигало кислород и сега виждаш какви са последствията!Кажи им да ръгнат една чушка в компа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #4 Отговорено 9 Ноември, 2011 Като гледам как те съветват и барникат наслуки, да не си посмял да си оставиш колата при тях за 3-4 дни...мога да ти кажа какво ще правят. Ще си правят експерименти с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кирето 15 #5 Отговорено 10 Ноември, 2011 (Редактирано) Колега смени си свещите задължително с тези който са точно за твоя модел.Огледаи си колата дали е стоковица или някой нещо да не е добавял.Смени си масло филтри.Огледай си ауспуха има ли няма ли катализатор, здрав ли е....и чак тогава...и не на последно място смени си газаджиите!3-4 дни защо толкова много да няма да и баят на тая кола...ааа изчисти си дроселовата клапа Редактирано 10 Ноември, 2011 от Кирето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batko777 86 #6 Отговорено 10 Ноември, 2011 Колега свещите съм ги сменил,отдолу гърнетата са нови,филтрите и маслото са на около 6к .Газовия инжекцион мисля ,че беше "Pro gas" ( турски изпарител,турска сонда,италиански дюзи).Питаха ме коя година ми е колата и като разбраха ,че е 93 се отказаха въобще да гледат компа на колата,закачат компа само на газовото! И в момента са я увеличили на максимум,викат дюзите са на ръба,не могат да пускат повече газ.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sand0 41 #7 Отговорено 10 Ноември, 2011 Сложи си PRINS VSI ако не компромиса е брц ама не от старите им системи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batko777 86 #8 Отговорено 10 Ноември, 2011 Колега не смятам да давам още пари,достатъчно се изръсих... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кирето 15 #9 Отговорено 10 Ноември, 2011 (Редактирано) КОлега ако не е таина колко ти струва всичко и при кой го прави кои си остави ръцете? огледаи си дали катализатора ти е на мястото и си смени филтура ако е стар (въздушния) Казвам го защото примерно моята хонда е с 2 кислородни сензора и единия е боднат на катализатора ако го махна ще ми светне чека и после няма оправия Може и при тебе да има некаф такъв филм знам ли на Елкон ходи ли може да ти има нещо по тоците Редактирано 10 Ноември, 2011 от Кирето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batko777 86 #10 Отговорено 10 Ноември, 2011 Колега нямам катализатор,дадох 850лв за газта просто защото неразполагах с повече.Газта съм я слагал в един сервиз срещу Алати (Пловдив)незнам как се казва сервиза,просто всички ги хвалят и при тях винаги има коли затова отидох при тях ама уви аз не съм доволен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове