mckill 0 #1 Публикувано 9 Ноември, 2011 Здр колеги. Дойде време да сменям предни амортисьори на моята Honda Civic Aerodeck 2.0 iTD. Въпроса ми е каква марка( модел) да си зема.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #2 Отговорено 9 Ноември, 2011 Мен ако питаш Монро Рефлекс .. Най приемливи цени за нашия пазар и най дълга гаранция . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rrr 1 #3 Отговорено 9 Ноември, 2011 Здр колеги. Дойде време да сменям предни амортисьори на моята Honda Civic Aerodeck 2.0 iTD. Въпроса ми е каква марка( модел) да си зема.Благодаря предварително.Tokico или Kayaba.Ползвал съм и двете марки,перфектни са.А и двете марки са по-евтини от Monroe. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #4 Отговорено 9 Ноември, 2011 И аз бих те посъветвал към Токико и Каяба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mckill 0 #5 Отговорено 9 Ноември, 2011 Проверих предложените ми амортисьори:Монро Рефлекс 95лева със 3 години гаранцияТокико 105 лева без гаранцияКаяба 160 лева 1 година гаранцияЩе изчакам още мнения и ще преценя кои да монтират на колата ми. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #6 Отговорено 9 Ноември, 2011 Друг път като ти кажа нещо, вЕрвай ми от първия път най ниска цена, с най дълга гаранция, какво повече му трябва на човек .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #7 Отговорено 9 Ноември, 2011 Сложиш ли Монро возията ще стане доста твърда.Алко също не са зле. Гледай да са с газ+масло или само маслени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bgmiro83 1 #8 Отговорено 10 Ноември, 2011 а къде ги продават тия Каяба и токико в София Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #9 Отговорено 11 Ноември, 2011 Не е ли 25 месеца гаранцията на Каяба !? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове