rulemaker 130 #1 Публикувано 5 Ноември, 2011 Днес ще да е станало през светлата част от деня, щото преди малко паля, ама няма осветление на подсветката, а иначе лампичките за мигачи и т.н. си бачкат. Смених бушона, сложих новия, пускам габарити и пляк - пак изгоря. След това свалих таблото, смених пак бушона, пускам габарити и пак гори бушона. Парното утре ще го откача, да видя дали няма проблем в него. Някой ако се сеща за друга причина да казва. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #2 Отговорено 5 Ноември, 2011 Парното ти е вързано към ел. огледалата. Поне така е на англичнките преди фейса.Прегледай на 4те габарита фасунките как са. Гледай за гъсо, нагорели букси, боклуци при фасунките...Така бях на англичанката с фаровете-светят като свещи и горят често бушони и крушки. Оказа се, че инсталацията е на салата, фасунките са стопени и релетата и те Добре, че майстора ми е френд- 20 кинта релета и кабели, фасунки от някакъв стар форд и за 3 часа си имах пефре фарове. Виж на бушона кое му отговаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #3 Отговорено 6 Ноември, 2011 На японките осветлението за посветката е вързано само за отделен бушон, няма нищо друго към него. Както и да е, проблема е отстранен, само не разбрах как. Разглобих кората под волана, откачих имобилайзера от двете букси, качих друг бушон, врътнах на габарити и таблото си свена. Щракнах буксите на имобилайзера, таблото не угасна Днес сутринта като запалих - пак светеше. Ако пак огасне ще търся по-щателно проблема. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
som 4 #4 Отговорено 13 Ноември, 2011 Огледай и за изгоряла излоция по кабелите. Нещо си разбутал явно, като си проверявал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
name0 1 #5 Отговорено 27 Юни, 2014 И при мен същия проблем и вероятно същия бушон (на листчето пише TAIL LIGHTS). Прибирам се и гледам фаровете светят, почудих се защо не свирна като отворих врата. Започнах да проверявам и търся проблема и разбрах, че всъщоност няма и габарити. Иначе палчето на вратата си работи, като отворя врата светва лампата на тавана. Свалях крушките всичко изглежда наред. Слагам нов бушон, пускам габарити - пак гори. Намерих тази тема тук и отидох да проверя дали таблото свети - не светеше. Може ли да ми кажете къде се намира тази свирка дето свири при забравени фарове? И някакви други идеи какво да търся. Колата е англичанка 1997 1.4is. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове