Jump to content
rulemaker

Гори ми бушона

Recommended Posts

Днес ще да е станало през светлата част от деня, щото преди малко паля, ама няма осветление на подсветката, а иначе лампичките за мигачи и т.н. си бачкат. Смених бушона, сложих новия, пускам габарити и пляк - пак изгоря. След това свалих таблото, смених пак бушона, пускам габарити и пак гори бушона. Парното утре ще го откача, да видя дали няма проблем в него. Някой ако се сеща за друга причина да казва.

  • Надолу 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Парното ти е вързано към ел. огледалата. Поне така е на англичнките преди фейса.Прегледай на 4те габарита фасунките как са. Гледай за гъсо, нагорели букси, боклуци при фасунките...Така бях на англичанката с фаровете-светят като свещи и горят често бушони и крушки. Оказа се, че инсталацията е на салата, фасунките са стопени и релетата и те :( Добре, че майстора ми е френд- 20 кинта релета и кабели, фасунки от някакъв стар форд и за 3 часа си имах пефре фарове. Виж на бушона кое му отговаря. :cool:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На японките осветлението за посветката е вързано само за отделен бушон, няма нищо друго към него. Както и да е, проблема е отстранен, само не разбрах как. Разглобих кората под волана, откачих имобилайзера от двете букси, качих друг бушон, врътнах на габарити и таблото си свена. Щракнах буксите на имобилайзера, таблото не угасна :blink: Днес сутринта като запалих - пак светеше. Ако пак огасне ще търся по-щателно проблема.

  • Надолу 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Огледай и за изгоряла излоция по кабелите. Нещо си разбутал явно, като си проверявал.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен същия проблем и вероятно същия бушон (на листчето пише TAIL LIGHTS). Прибирам се и гледам фаровете светят, почудих се защо не свирна като отворих врата. Започнах да проверявам и търся проблема и разбрах, че всъщоност няма и габарити. Иначе палчето на вратата си работи, като отворя врата светва лампата на тавана. Свалях крушките всичко изглежда наред. Слагам нов бушон, пускам габарити - пак гори. Намерих тази тема тук и отидох да проверя дали таблото свети - не светеше.

 

Може ли да ми кажете къде се намира тази свирка дето свири при забравени фарове? И някакви други идеи какво да търся.

 

Колата е англичанка 1997 1.4is.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...