KaJluTaPkO 4 #1 Публикувано 4 Ноември, 2011 Привет колеги Проблема е следния При студена кола като тръгвам на полусаединител колата почва да подскача когато загрее този проблем го нямаако някои се е изправял пред такъв проблем да споделиколицата е сивик д15б7 енджин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #2 Отговорено 4 Ноември, 2011 Или поизносен съединител,но по вероятно е да са ти тръгнали предните амортесиори,нека и другите кажат какво мислят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Savov 3 #3 Отговорено 4 Ноември, 2011 (Редактирано) Това за амортисьорите, все едно не сме го чули....Колега и аз го имам същото притрисане на студен мотор, а понякога и на загрял. За мен това е отслабнали пружини на притискатела и за това съединитела "подскача" при зацепване. Редактирано 12 Ноември, 2011 от Tino Ð�е цитирай предходно мнение ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #4 Отговорено 6 Ноември, 2011 и аз така понякога го имам този проблем и съм 100000% сигурен че е от заминаващия си диск а това за амортисьорите става когато направи старт(гумите когато превъртят на едно място) поне при мен е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djvsk 38 #5 Отговорено 6 Ноември, 2011 здравейте колеги да не отварям нова тема искам да попитам за скоростната кутия, по някой път като включвам 3-та ми прехарква, трябва да върна и пак , от какво може да е ? само на 3та ми го прави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red 4 #6 Отговорено 6 Ноември, 2011 Привет колеги Проблема е следния При студена кола като тръгвам на полусаединител колата почва да подскача когато загрее този проблем го нямаако някои се е изправял пред такъв проблем да споделиколицата е сивик д15б7 енджин Абсолютно същия филм е и при мен градскиДруги мнения.... дали наистина е съединител за смяна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KaJluTaPkO 4 #7 Отговорено 6 Ноември, 2011 Давайте пичове споделете да знаем как да се приготвим психически и финансово Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #8 Отговорено 6 Ноември, 2011 Скивайте си и тампона, детоя държи да не е омекнал. Ако не- притистакеля е почнал да си отива. Решението е по-леко тръгване и готово. Е после и нов к-т съединител. Но ако е износен въпросния тампон зад мотора го прави това и като дадеш газ и мотора подскача. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Red 4 #9 Отговорено 12 Ноември, 2011 Благодаря barsi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
som 4 #10 Отговорено 13 Ноември, 2011 Сединителя чадооо, е за църквата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове