Jump to content
snickersy

Въпрос за Хонда Сивик 1.3

Recommended Posts

здравейте! може ли да ми кажете нещо повече за хонда сивик 1,3 '95г? търсих във форума почти нищо не намерих, а това което намерих почти с нищо не ми помогна! интересува ме главно разхода: някои казват 6-7/100 градско а други 10/100 градско и просто не знам на кого да вярвам! някои други характеристики по поддръжката и въобще за този модел 1,3 няма да са в излишък! Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега бързо ми намирисва, че си се насочил към този мотор заради икономията и съвсем не се интересуваш от конски сили.Ако е така по добре търси 1,5 икономик. D15z1, D15z3 това горе долу са добрите варианти за мотор при теб. Произвеждат се дори в търсената от теб година (1995), така че ако не си решил твърдо те съветвам да премислиш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами да ти кажа и икономиата е от значение, но по-скоро да се информирам 1,3 колко горат защото в една тема тук се спореше по този въпрос и така и не разбрах колко горе долу гори? коне и такива работи не ме интересуват кой знае колко!

Редактирано от Tino
�е цитирай предходно мнение!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зависи.На газ с фабричния карбуратор колата ако не я юриш дава около 7.5 газ/100 смесен. На бензин ок 6.5л/100Но съвет от мен- ако слагаш газ-1.5 90к.с.(д15б2). 1.5,90к.с. моно инжекция и понася обикновената газова без ядове.Ако изпадне д15з3 направо го взимай и си му слагай ГИ и си свиркай ;) На него му дават около 1л/100 разход по малко.Имай в предвид, че разхода все пак е функция от състоянието на кола+трафика+стила на шофиране :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

д13б2 на газ дава 7.5/100 при нормално каране.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...