EmZvr 225 #1 Публикувано 2 Ноември, 2011 Бях мяркал преди доста време във форума една англичанка с някакви тунинг стопове от друга кола, но не мога да намеря темата. Или ако се сещате за стопове, които стават на англичанката може да споделите. Все пак афтърмаркет стопове няма.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #2 Отговорено 2 Ноември, 2011 От Акорд '95 купе с преправяне на ламарини е най-близкият вариант. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #3 Отговорено 2 Ноември, 2011 тази ли е http://imageshack.us/photo/my-images/218/p1020365rr5.jpg/ , на втора страница в проекти на колегата "Miho" temata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #4 Отговорено 2 Ноември, 2011 Да, точно тази. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mimicry 0 #5 Отговорено 4 Ноември, 2011 Някакви други идей няма ли :] Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #6 Отговорено 18 Декември, 2011 Аз си мисля дали няма да станат оригиналните да ги направим с диодна лента? Към колегата EmZvr, ще може ли да пуснеш малко снимки на колата си, много искам да я видя. Мерси предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #7 Отговорено 18 Декември, 2011 Това за диодната лента и аз съм го мислил, но едва ли ще се справя с монтажа. Иначе идеята ми се вижда добра Ето няколко снимки: Предполагам те е грабнала снимката от аватара ми, но това не е моята кола. Тя е с прожектори от BMW. Ето я голяма: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gosho0o 0 #8 Отговорено 31 Август, 2012 ще може ли да попитам как си направил фаровете така ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #9 Отговорено 1 Септември, 2012 Монтирани са прожектори във фаровете, конкретно аз съм с тези http://bktuning.bg/product.php?ProductID=2706 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
oganizaciq 28 #10 Отговорено 15 Октомври, 2012 Много добра визия има колата с тези прожектори!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове