Jump to content
VatoOo

Странно тропане

Recommended Posts

Здравейте колеги.Имам един технически въпрос.Та значи след адски много ходене по най различни "майстори" с цел смяна на всички тампони на задницата (пояснявам: "майстори" е в множествено число защото първият си остави ръцете и докато намеря някой да оправи оставените поразии се видях в голям филм.)Та след като последния разбирач всичко оправи и се минаха 2 седмици нещо на задна лява гума ми претропва през дупките.Възможно ли е да е от амортисьор (евтин маслен,който ми го сложи първият майстор защото го счупи стария) Значи задния ляв е газов а десния някъв маслен.Тропането е някво плътно много дразнещо и се появява само когато минавам през някакви вълнообразни неравности.Аз ся тази седмица ще ида при този последния разбирач да видя какво ще каже,но някой ако знае нещо по темата мерси предварително.П.С. Извинявам се ако повтарям темата или ви изморявам с глупави въпроси.

Редактирано от VatoOo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Възможно е амортесиора да удря! Другия вариант е от голямия тампон и малкото рамо(BUSH, ARM (UPPER - като махнеш гумата се вижда!) Означил съм ги на снимката като номер 1 и 2.

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сещам се за кой говориш но,по принцип са сменени тия тампони.

Редактирано от Tino
�е цитирай предходно мнение !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проври си също багажника за нещо разхвърлено,и мен ме дразнеще днес един шум и се оказа че колана се удря в пластмасата....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И това е вариант сещал съм се за него но утре ще изпразня багажника и ще пробвам :)

Редактирано от Tino
�е цитирай предходно мнение!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знаеш ли защо се сменят и двата амортисьора!!! не е случайно. А да сложиш маслен с газов(ако не бъркам са газови на хондите). Маслените амортисьора действат по слабо при свиване по принцип(не са двойно действащи). Което на теория би трябвало да значи че от едната страна имаш все едно по слаба пружина при неравности.

Редактирано от Ioan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ДА знам защо се слагат еднакви !!!

Редактирано от Tino
Пи�ането на кирилица е задължително !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...