VatoOo 11 #1 Публикувано 30 Октомври, 2011 (Редактирано) Здравейте колеги.Имам един технически въпрос.Та значи след адски много ходене по най различни "майстори" с цел смяна на всички тампони на задницата (пояснявам: "майстори" е в множествено число защото първият си остави ръцете и докато намеря някой да оправи оставените поразии се видях в голям филм.)Та след като последния разбирач всичко оправи и се минаха 2 седмици нещо на задна лява гума ми претропва през дупките.Възможно ли е да е от амортисьор (евтин маслен,който ми го сложи първият майстор защото го счупи стария) Значи задния ляв е газов а десния някъв маслен.Тропането е някво плътно много дразнещо и се появява само когато минавам през някакви вълнообразни неравности.Аз ся тази седмица ще ида при този последния разбирач да видя какво ще каже,но някой ако знае нещо по темата мерси предварително.П.С. Извинявам се ако повтарям темата или ви изморявам с глупави въпроси. Редактирано 30 Октомври, 2011 от VatoOo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #2 Отговорено 30 Октомври, 2011 Възможно е амортесиора да удря! Другия вариант е от голямия тампон и малкото рамо(BUSH, ARM (UPPER - като махнеш гумата се вижда!) Означил съм ги на снимката като номер 1 и 2. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VatoOo 11 #3 Отговорено 30 Октомври, 2011 (Редактирано) Сещам се за кой говориш но,по принцип са сменени тия тампони. Редактирано 31 Октомври, 2011 от Tino Ð�е цитирай предходно мнение !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #4 Отговорено 30 Октомври, 2011 Проври си също багажника за нещо разхвърлено,и мен ме дразнеще днес един шум и се оказа че колана се удря в пластмасата.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VatoOo 11 #5 Отговорено 30 Октомври, 2011 (Редактирано) И това е вариант сещал съм се за него но утре ще изпразня багажника и ще пробвам Редактирано 31 Октомври, 2011 от Tino Ð�е цитирай предходно мнение!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lelemale13 47 #6 Отговорено 31 Октомври, 2011 (Редактирано) Знаеш ли защо се сменят и двата амортисьора!!! не е случайно. А да сложиш маслен с газов(ако не бъркам са газови на хондите). Маслените амортисьора действат по слабо при свиване по принцип(не са двойно действащи). Което на теория би трябвало да значи че от едната страна имаш все едно по слаба пружина при неравности. Редактирано 31 Октомври, 2011 от Ioan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VatoOo 11 #7 Отговорено 31 Октомври, 2011 (Редактирано) ДА знам защо се слагат еднакви !!! Редактирано 31 Октомври, 2011 от Tino ПиÑ�ането на кирилица е задължително !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове