viliareal 1 #1 Публикувано 30 Октомври, 2011 (Редактирано) Колеги не знам как, но имам мухъл при шибедаха, може би някой път не съм го затворил добре и е влезнало вода и сега гледам, че са очнали да избиват едни гадни черни петна по края, но основния проблем е миризмата на мухъл Дайте някаква идея с какво да напръскам и другия ми въпрос е има ли начин като отварям шибедаха кората под него да не отива и тя назад, за да мога да я напръскам отгоре. Предварително Ви благодаря.Модела е CIVIC SHUTTLE. Редактирано 30 Октомври, 2011 от viliareal Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николаи 3 #2 Отговорено 31 Октомври, 2011 колега разбери първо защо задържа вода дали уплътнението пропуска или са запушени маркучите които отвеждат попадналата там вода Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i4o 0 #3 Отговорено 1 Ноември, 2011 (Редактирано) за толкова години не може поне малко да не пропускат оплътненията ,по вероятно е маркучите за изтичане да са пълни с боклуци и листа.p.s.за мухала си вземи от някоя битова химия саво за мухъл , но внимавай как и къде пръскаш защото съдържа белина и някилко часа колата трябва да се проветрява не е желателно да кара. Редактирано 1 Ноември, 2011 от i4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
som 4 #4 Отговорено 1 Ноември, 2011 Първо подсуши добре, макар че е трудно сега. После си прочисти отводнителната система. И при хубав ден, я остави отворена, да се проветрява. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #5 Отговорено 2 Ноември, 2011 Обяснете му на човека как да си отпуши дренажите на шибидаха - може да знае След дренажирането направи опит с много вода и виж дали ще се подлее от някъде, ако подлее на местата около шибидаха си купи оплътнение - ново не струва милиони След смяната му пак тест - и вече като си сигурен че не подлива гледай да изсушиш тавана и така ще изчезне миризмата. За мухала недей с тея белини по скоро една гъба за миене на чинии и малко веро и си ти. Надявам се да съм бил полезен. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове