honest 2 #1 Публикувано 30 Октомври, 2011 Здравейте колеги. Отскоро забелязах, че след като изключа двигателя и си отворя вратата (при вкл. фарове), не пищи зумера. Скоро ще трябва да караме с постоянно включени фарове и това ще ми е проблем, понеже ще ги забравям включени. Другото, което забелязах, е че като отключи алармата, дори да си отворя шофьорската врата, след 10-тина секунди, пак се заключва колата (все едно не отчита, че съм отворил врата). Иначе на таблото, ако не съм затворил вратата го отчита? Какъв може да е проблема според вас? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #2 Отговорено 30 Октомври, 2011 Бутончето на вратата което активира осветлението в купето-загледаи дали ти святка плафона като отвориш вратата.От него се задеиства и зумера и повечето видове аларми.Ако се окаже то обикновенно проблема се решава с отваряне почистване и сглобяване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honest 2 #3 Отговорено 31 Октомври, 2011 (Редактирано) Колега, мерси за бързия отговор! Точно това се оказа и след напръскване с контактен спрей, проблема е решен. Благодаря ти много! Редактирано 31 Октомври, 2011 от Tino Ð�е цитирай предходно мнение ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове