Jump to content
prelude

Малко повод за гордост на Хонда собствениците :)

Recommended Posts

Не знам дали някой го интересува изобщо,освен тези дето така или иначе ги засичам по пистите и са осведомени,но вижте класирането което вече е крайно в различните класове:)Тайм Атак 2011 Аз съм накефен,макар че точно в моя клас е доста колеблива историята:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли малко инфо, понеже аз съм навит 2012 да влизам в тия списъци.Като гледам са няколко етапа, но всеки отделно независим ли е или трябва някакво предварително записване.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не че нещо, но как да се изкефя, като не познавам хората и нямам представа, кой от всички кара Хонда!?? :blink: Тия списъци наистина са си за хората дето са навътре в нещата! :)

• Нагоре 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В крайното класиране и в трите стрийт класа на първите места сме с Хонди,в малкия клас и следващото пак е за Хонда.Относно регламент за участие,разровете се в сайта на Дрифт Клуб БГ където гледате резултатите,там е цялото инфо което ви трябва.Не е задължително да се ходи на всички кръгове,записванията стават предварително или на самата писта,НО САМО АКО ИМА ОСТАНАЛИ СВОБОДНИ МЕСТА.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вижте резултатите от втория кръг например,там в класирането има и марките автомобили.резултати втори кръг

Редактирано от prelude
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво! Продължавайте все така да доказвате марката Хонда, че е най-добрата.:cool:

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...