drink_master 0 #1 Публикувано 25 Октомври, 2011 Здравейте,колеги!Преди време имаше кординати на едни момчета тук във форума ,който се занимават с обезшумяване на цялостното купе.Търся им кординатите от доста време но темата май е изтрита.Ще съм мн благодарен ако някой ме насочи и искам да се извиня ако нещо се бъркам,но в голям процент съм сигурен че преди доста време имаше такова нещо.Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 27 Октомври, 2011 Ако това ти помогне - http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=67288&st=0&p=1057246187&fromsearch=1&&do=findComment&comment=1057246187 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ataman 0 #3 Отговорено 2 Януари, 2012 здравей колега ) Успя ли да намериш координати за обезшумяване, че и аз търся. За какви пари става въпрос за обезшумяването? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drink_master 0 #4 Отговорено 2 Януари, 2012 Здрасти,еми единственото което разбрах засега е че с това нещо се занимават тояга и авител като цените за цялостното обезшумяване имам предвид всичко от багажника до таблото върви от 500лв нагоре като от тояга не чух мн добри отзиви,та остава авител като по сериозен кандидат,но ми изникнаха други неща по колата та засега съм го изоставил обезшумяването може би като се затопли времето ще го мисля!Ако ти научиш нещо по добро ще съм благодарен да споделиш!Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове