CecoVR 2 #1 Публикувано 23 Октомври, 2011 Някой да е имал досег с такъв двигател че ми е мерак ама май не се срещат често.И някакви особености ако знаете за него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #2 Отговорено 23 Октомври, 2011 (Редактирано) Две години карам купе с такъв мотор и за сега единствените ядове са с износени гарнитури Редактирано 23 Октомври, 2011 от WingMan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CecoVR 2 #3 Отговорено 23 Октомври, 2011 Добре де ама предполагам че го има и на хечбек ,мисля че бях засичал някаде един по обявите английски сивик 4 врати имаш ли представа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiko 24 #4 Отговорено 23 Октомври, 2011 http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Honda_D_engine&action=edit§ion=59 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CecoVR 2 #5 Отговорено 23 Октомври, 2011 Благодаряза линка доколкото разбрах от него има купе и седан само ,хеч няма но за разход нищо не видях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CecoVR 2 #6 Отговорено 23 Октомври, 2011 Дали пък да не скокна до Англия да докарам една донорка и да хакна двигателя в моя кош ама нз как стоят нещата с докарването на ход от там документи ала бала каде какво трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове